Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62514

Vacature: Parttime Hotelreceptionist voor Abdij Rolduc in Kerkrade

VACATURENR lv-62514 (01-03-2018)

In het grootste rijksmonument van Limburg is Abdijhotel Rolduc gevestigd. Met 160 hotelkamers, een kloosterbrasserie, een sfeervol terras, 15 zalen en twee kelderbars biedt het indrukwekkende gebouw plaats aan individuele gasten en groepen. Steeds meer gasten vinden hun weg naar ons authentiek hotel en onze brasserie.

Bij Abdij Rolduc vinden we het belangrijk dat de gast de rijke geschiedenis van het gebouw in alles kan ervaren. Het begrip gastvrijheid wordt met gouden letters geschreven. Het verbeteren van onze service heeft daarbij onze continue aandacht. Wil jij met enthousiasme daaraan meewerken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie:

HOTELRECEPTIONIST(E) PARTTIME


Als receptionist ben je het visitekaartje van onze organisatie. Samen met het team van collega’s zet jij je in voor een plezierig verblijf van onze gasten. In deze veelzijdige en afwisselende baan verricht je receptiewerkzaamheden, zoals het ontvangen en onderbrengen van gasten, het verstrekken van informatie, het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, het aannemen van reserveringen (voor kamers en restaurant) en het behandelen van klachten. Je wordt tewerkgesteld in een team, dat de functie in wisseldiensten vervult, ook tijdens weekends en op feestdagen.

FUNCTIEVEREISTEN:
Je beschikt over een relevante opleiding op middelbaar niveau (bijv. MHS/MTRO) en hebt al enige ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur in een hotel). Je hebt een klantvriendelijke instelling en het werken met mensen is jou op het lijf geschreven. Je bent enthousiast, opgewekt en steekt anderen graag de helpende hand toe. Onze internationale gasten kun je in het Duits en het Engels te woord staan.

Meer informatie over Rolduc kun je vinden op www.rolduc.com

Heb je interesse in deze vacature? Richt dan je sollicitatie vóór 23 maart a.s. per e-mail aan: m.habets@rolduc.com
Voor nadere informatie kun je bellen met Marianne Habets, 045-5466941
Abdij Rolduc, Heyendallaan 82, 6464 EP Kerkrade

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

E-mail  m.habets@rolduc.com
Meer info  www.rolduc.com