Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62521

Vacature: Linux Consultant voor Open Line in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-62521 (01-03-2018)

LINUX CONSULTANT


Bij ons is het leuker...
We zijn niet geïnteresseerd in mensen die 'een baan’ zoeken maar in iemand die er zin in heeft, zich verantwoordelijk voelt voor het werk, lekker sociaal is met collega’s en plezier heeft in het werk. Jij laat je uitdagen door creativiteit die nodig is in een beheer- en support omgeving met complexe vraagstukken. Ook als het erom spant blijf je professioneel en gefocust en staat het belang van de klant voorop.

Bij Open Line werk je samen met gedreven IT professionals en met de nieuwste en bewezen technologie zoals RedHat OpenShift. Open Line levert cloud diensten aan klanten in heel Nederland en klanten hebben hoge verwachtingen van ons. Dus weet waar je aan begint!

Je kunt aan de slag in een solide bedrijf met een gestage groei en boeiende klanten.
We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaan perspectief met volop ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, besturingssystemen, zoals RHEL of CENTOS zijn je op het lijf geschreven en waar mogelijk automatiseer je taken graag.
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met bovenstaande besturingssystemen en één van de volgende toepassingen: OPENSHIFT, DOCKER, OPENLDAP, JBOSS en van Tooling zoals : REDHAT SATELITE, KATELLO, NAGIOS of CLOUDFORMS, ANSIBLE.
  • Kennis van MARIADB / MYSQL of POSTGRES is een pré.

Vanuit Maastricht-Airport, dat is ons hoofdkantoor, of vanuit kantoren in Landgraaf, Capelle a/d IJssel, Arnhem of Eindhoven kun je jouw werkzaamheden uitvoeren zoals: het ontwerpen, implementeren en beheren van Linux platformen. Ook troubleshooten en oplossen van incidenten in onze eigen datacenters of bij klanten horen daarbij. Onze klanten waarderen het als onze consultants soms in de buurt zijn. Jij begrijpt als geen ander hoe vervelend het kan zijn als dingen niet werken zoals het hoort en is afgesproken. Je kan je inleven in de bedrijfsprocessen van onze klanten

Sta je te springen om aan de slag te kunnen bij dé trusted cloud dienstverlener van Nederland, reageer dan nu!

Een verklaring omtrent gedrag of een pre-employment screening kan deel uitmaken van de procedure.

e-mail: sollicitatie@openline.nl of het formulier op onze website.

E-mail  sollicitatie@openline.nl
Meer info  www.openline.nl