Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62535

Vacature: Parttime Kunst Medewerkers Buitenschoolse Opvang voor MIK Kinderopvang in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-62535 (01-03-2018)

Het hart van MIK KINDEROPVANG…
… klopt al meer dan 100 jaar voor kinderen en ouders. Generaties lang bieden we betrouwbare en betaalbare kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op meer dan 60 locaties in Zuid-Limburg. Binnen dit gebied werken we aan een sterke verbinding met verschillende onderwijsinstellingen en andere samenwerkingspartners, om samen onze krachten te bundelen. We zetten onze rijke ervaring liefdevol en professioneel in om kinderen een krachtige start te bieden. We koersen op kwaliteit en ontwikkeling. Daarmee dagen we onszelf, de kinderen en iedereen waarmee we samenwerken uit om steeds met een nieuwsgierige blik te kijken. We omarmen de wereld om ons heen en ieders eigenheid daarbinnen.

Bij MIK…
… bouwen kinderen niet alleen mooie zandkastelen of hoge torens van blokken. Ze bouwen aan vriendschappen en vormen zichzelf in eigen tempo. Ze beleven avonturen en maken plezier. Gaan op ontdekkingstocht en leren elkaar waarderen om wie ze zijn of willen zijn. MIK bouwt samen met ouders en haar samenwerkingspartners aan de beste kinderopvang die we de kinderen kunnen geven. Een krachtige start, waarvan kinderen groeien!

Voor onze BSO locaties zijn wij zoek naar

CREATIEVE EN KUNSTZINNIGE COLLEGA’S

Die een of twee (mid)dagen per week hun talent met onze kinderen komen delen


De functie:
Als medewerker op onze buitenschoolse opvang locaties zorg je samen met je team voor de opvang en begeleiding van kinderen van 4 tot 12 jaar.
Na school maar ook tijdens studiedagen of schoolvakanties zorgen we voor een leuke, uitdagende en stimulerende (werk)omgeving waarin kinderen zich thuis voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en samen te spelen.
Kunst en creativiteit dragen bij aan een afwisselend en uitdagend aanbod. Daarom zijn we op zoek naar jouw talent!

Wij vragen:
  • Een kunstzinnig vormende opleiding op HBO niveau. (docentenrichting binnen kunstonderwijs of kunstzinnige richting binnen lerarenopleiding).
    Of een andere opleiding die conform CAO Kinderopvang kwalificeert voor werk in de branche kinderopvang.
  • Affiniteit met kinderen in de BSO-leeftijd
  • Beschikbaarheid op dinsdag en/of donderdag middag tussen14.00 uur (aansluitend aan schooltijden) tot 18.30 uur. Eventueel hele dag in vakanties.
  • Een wens/drive waarin je mogelijkheden ziet om je eigen vakgebied uit te oefenen binnen de kinderopvang.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang.
We bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 12,46,- bruto per uur en maximaal € 17,- bruto per uur.

Solliciteren of meer informatie?
Heb je interesse in de functie? Stuur dan een sollicitatie onder vermelding van vacaturenummer BSO-2018_Kunst
naar personeelszaken@mik-kinderopvang.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tijn Beekmans, personeelsfunctionaris: 06-15122469 of Robert Pijcke 06-20302544.
Ga ook naar onze website: www.mik-kinderopvang.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


E-mail  personeelszaken@mik-kinderopvang.nl
Meer info  www.mik-kinderopvang.nl