Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62547

Vacature: Marketing / Communicatie Medewerker voor Nebim in Weert

VACATURENR lv-62547 (02-03-2018)

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal negen vestigingen in Nederland en België. Nebim Groep is officieel Volvo Trucks-dealer in Nederland en België, officieel dealer van Renault Trucks in Nederland en importeur van FGM-trailers.

Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, verhuur, financieringen, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de transportwereld. Vestingen heeft Nebim Groep in Weert, Venlo en Elsloo en in België: in Gent, Dendermonde, Harelbeke en Ninove. Er zijn daarnaast universele vestigingen in Venlo (Freshpark), en Genk (Nebim JRS).

Voor onze vestiging in Weert zijn wij op zoek naar een:

MARKETING- / COMMUNICATIE MEDEWERKER


De kandidaat die wij zoeken voor onze centrale functies in Weert is medeverantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten binnen onze organisatie. Je bent leergierig en blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de automotive markt zodat je middels online-marketing dit dagelijks kunt toepassen in je werk.

Je streeft continu naar een betere bedrijfsweergave op de diverse social media kanalen, bent een spil in het beheren van social content en waarborgt een goede betrokkenheid bij onze online bezoekers. Jij bent dégene die weet welke uitingen online worden gedaan over Nebim en zet je in om de reputatie hoog te houden.

Nebim biedt je zeer veelzijdig en afwisselend werk in een cultuur waar inbreng van ideeën wordt gewaardeerd en waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling door zowel interne als externe opleidingen. Je mag van ons bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie? Neem dan contact op met Rob Evers of mail je CV.

NEBIM GROEP
Postbus 10456
6000 GL Weert

Solliciteren
E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu