Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62562

Vacature: Parttime HR Administrator voor BRB International in Ittervoort

VACATURENR lv-62562 (02-03-2018)

Vacature: Parttime HR Administrator voor BRB International in Ittervoort

Parttime HR Administrator (24 uur p.w.)
Locatie: Ittervoort

Wil jij graag werken in een dynamische en flexibele organisatie waar klantgerichtheid voorop staat en er veel ruimte is voor eigen inbreng? Lees dan snel verder!

Dit is BRB International B.V.:
BRB is een onderneming actief in het leveren, ontwikkelen, produceren en verkopen van chemicaliën, smeermiddelen, siliconen en additieven. Door middel van het bieden van grote flexibiliteit en snelle levertijden onderscheiden wij ons van grotere concurrenten, evenals door onze focus op R&D, global supply chain en unieke klantgerichte producten. Vanuit onze faciliteiten in Ittervoort worden de producten wereldwijd verkocht. Daarnaast beschikt de organisatie over faciliteiten in onder andere UK, Singapore, Turkije, Zuid Afrika, Hong Kong, China, Maleisië, Duitsland en Polen. Onze afnemers bevinden zich in divers uiteenlopende branches, zoals automotive, olie/petrochemie en personal care. Wereldwijd werken circa 260 medewerkers voor BRB. We hebben twee Business Unit’s; Siliconen & Lube oil Additives & Chemicals.

Je toegevoegde waarde als HR Administrator;
Als HR Administrator ben je verantwoordelijk voor de volledige internationale personeel- en salarisadministratie. Je zorgt, bij de in-, door- en uitstroom van personeel, dat administratieve processen op tijd en nauwkeurig verlopen en verwerkt worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse operationele HR werkzaamheden ter ondersteuning van de HR Manager EMEA en afdeling. De werkzaamheden voer je samen uit met een collega HR Administrator.

Verder zijn je werkzaamheden o.a.:
 • opstellen van contracten en overeenkomsten;
 • verzorgen van correspondentie en afspraken;
 • verzorgen van personeelsmutaties;
 • bijhouden van verlof, urenregistratie;
 • verzuimregistratie en opvolging;
 • controleren van diverse facturen;
 • controleren/aanleveren van gegevens voor diverse verzekeringen;
 • het maken van HR rapportages.

Jouw achtergrond als HR Administrator:
Je vindt het een uitdaging om te werken in een omgeving waar flexibiliteit wordt gevraagd. Je hebt aan één woord genoeg, je bent onafhankelijk en ondernemend. Je bent klantgericht, gaat voor kwaliteit en bent praktisch en analytisch ingesteld. Je kunt snel schakelen, bent integer, behoudt het overzicht en werkt secuur.

Verder beschik je over:
 • een afgeronde MBO-opleiding;
 • minimaal 5 jaar ervaring met HR administratie (personeel én salaris);
 • ervaring met ADP is een pré;
 • een goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Jouw talent, werklust en energie worden beloond met:
Een verantwoordelijke functie binnen een groeiende internationale en verkoopgerichte productieorganisatie. De cultuur van de organisatie is informeel, ambitieus, dynamisch en sterk klantgericht. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie & solliciteren:
Om te solliciteren kun je via de 'Solliciteer' button je CV én motivatiebrief achterlaten. Geef hierbij duidelijk aan waarom je voor deze functie in aanmerking wilt komen. Voor nadere informatie over de procedure of functie kun je contact opnemen met Carol Bemelmans, HR Manager EMEA, zij is te bereiken op 0475-560300.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren