Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62565

Vacature: Administratief Medewerker voor Heuschen & Schrouff Foods Group in Landgraaf

VACATURENR lv-62565 (02-03-2018)

Heuschen & Schrouff Foods Group BV, gevestigd in Landgraaf, is dé markt leidende importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten. De gangen in Landgraaf bruisen dan ook van energie, ideeën en vreemde talen. Wij zijn de Europese vertegenwoordiger van meer dan 45 Aziatische topmerken waaronder YumYum. Ons afzetgebied omvat Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en de overige EU-landen. Heuschen & Schrouff importeert ook Arabische, Caribische en Afrikaanse A-merken. Tevens hebben we eigen merkconcepten ontwikkeld zoals Golden Turtle Chef, Windmill en Royal Tiger. Met ruim 240 collega’s en 40 gekoelde vrachtwagens bedienen wij onze klanten, die variëren van duizenden toko’s en Turkse supermarkten tot de bekende supermarktketens in Nederland en het buitenland

Wij zijn per direct op zoek naar een:

FULLTIME ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V)


Wat houdt de functie in?
Deze functie maakt deel uit van de afdeling Quality Assurance.

Je bent belast met de administratieve afhandelingen die nodig zijn voor de afdeling, om de gegevensstroom up-to-date te houden.
Verder onderhoudt je in het Engels schriftelijke contacten met m.n. Aziatische, Arabische en Europese productleveranciers.
Tevens ben je in deze functie bezig met het reviseren van de product labels, a.d.h.v. vastgestelde normen / vertalingen.

Wat vragen wij?
Je moet voor deze functie een administratieve opleiding hebben afgerond, op minimaal MBO plus niveau met een goede schriftelijke kennis van de talen Engels en Duits en affiniteit hebben met het Frans en talen in het algemeen. Het beheersen van de Nederlandse taal is vanzelfsprekend. Goede kennis van het office pakket.
Verder ben je nauwkeurig en secuur en kun je goed zelfstandig werken binnen een team met 5 andere collega’s.

Zie jij toekomst binnen een sterk expanderend en succesvol bedrijf, dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

Stuur je motivatiebrief met CV naar Heuschen & Schrouff Foods Group BV, t.a.v. Lucas Thoma (HR-manager). Sperwerweg 1, 6374 AG LANDGRAAF.
Email: office@heuschenschrouff.com

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met
Daniel Dautzenberg (QA manager). Ons telefoonnummer is: 045-5338200.
Zie ook onze website: www.heuschenschrouff.com en www.meiasia.eu

E-mail  office@heuschenschrouff.com
Meer info  www.heuschenschrouff.com