Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62581

Vacature: (Allround) Operator voor Koninklijke Mosa in Maastricht

VACATURENR lv-62581 (05-03-2018)

Mosa is een Nederlandse tegelproducent gevestigd in Maastricht. Hier worden de tegels ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Met respect voor anderen, de omgeving en materialen. Sinds 1883. Mosa is internationaal in beweging en denkt vooruit. Mosa heeft passie voor keramiek en vertaalt dit naar haar series.

De ontwikkeling van medewerkers neemt een belangrijke plaats in bij Mosa. We zoeken daarom contact met personen die zich thuis voelen in een leeromgeving waar hun eigen ontplooiing samengaat met het realiseren van onze ondernemingsdoelstellingen. Vanwege uitbreiding zijn wij voor onze wand- en vloertegelfabriek op zoek naar kandidaten die invulling gaan geven aan de functie van (Allround) Operator. Het betreffen meerdere vacatures in 3-, 4- of 5-ploegendienst, waarbij we er vanuit gaan dat je de drive en het potentieel hebt om na een gedegen inwerkperiode door te groeien naar de positie van allround operator binnen onze organisatie.

Het werk
Als (allround) operator ben je onder andere verantwoordelijk voor:
  • het waarborgen van de veiligheid; veiligheid staat voor jou op de eerste plaats,
  • je levert een actieve bijdrage aan het veiligheidsbewustzijn binnen de afdeling en je bent een voorbeeld voor je collega’s;
  • zorgdragen voor kwaliteit, kwantiteit en uitvoering van de planning conform de gestelde normen;
  • het uitvoeren van procescontrole, eerstelijns-onderhoud en oplossen van storingen met inachtneming van de veiligheids- en milieuvoorschriften;
  • het verrichten van voorkomende eenvoudige administratieve werkzaamheden;
  • mede verrichten van alle voorkomende productiewerkzaamheden;
  • zorgen voor orde en netheid op de werkplek en rondom de installaties ten alle tijden;
  • actieve deelname aan ploegoverdracht (Time-Out) en proactief initiëren en mede uitvoeren van verbeterideeën.

Het profiel
Voor deze functies ben je in het bezit van een technische opleiding op mbo – web 3 niveau. Je beschikt bij voorkeur over het VaPro-B diploma of je bent hiervoor studerende. Ook kandidaten met een VaPro-C opleiding of studerende hiervoor worden uitgenodigd om te solliciteren. Bovendien beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je aantoonbaar technisch inzicht. Je bent zelfstandig, collegiaal, flexibel, resultaatgericht en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan. Verder beschik je over een hoge mate van accuratesse, kwaliteitsbesef en de wil om continu te verbeteren.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen deze dynamische organisatie met een plezierige en informele werksfeer wordt er een zelfstandige functie aangeboden in een moderne procesgeoriënteerde productieomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Wens je meer informatie over de betreffende functies dan kun je contact opnemen met onze HR Adviseurs Daniel Vang of Floortje Gerits, telefoonnummer: 043-368 94 44. Zie ook artikel Mosa

Reacties
Stuur een korte sollicitatiebrief onder duidelijke vermelding van voorkeur ploegendiensten ( 3-, 4- en/of 5- ploegendienst), vergezeld van je CV, naar Koninklijke Mosa BV, t.a.v. afdeling Human Resources, e-mail jobs@mosa.nl.

Een psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de sollicitatie-procedure.

E-mail  jobs@mosa.nl
Meer info  www.mosa.nl