Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62597

Vacature: Operator voor Refresco in Hoensbroek en Maarheeze

VACATURENR lv-62597 (06-03-2018)

Maak jij een frisse start bij Refresco?

Als jij op zoek bent naar een leuke, Fulltime afwisselende baan als operator in een productieomgeving, dan hebben wij de baan voor jou!

Refresco is een snelgroeiende en jonge organisatie, onderdeel van een Europese groep van producenten van frisdranken en vruchtsappen.
Voor de locatie Hoensbroek, waar (fris)drank geproduceerd wordt in PET flessen en de locatie in Maarheeze waar (fris)drank geproduceerd wordt in blik hebben we vanwege groei meerdere vacatures voor

OPERATOR PRODUCTIE

voor Refresco Hoensbroek (4 ploegen) & Maarheeze (3&5 ploegen)

Er zijn verschillende machines staan in de fabriek waarop je werkzaam kan zijn en het doel is dan ook je op te leiden aan meerdere machines. Ook reinig je de machines, apparatuur en leidingen en pleeg je preventief onderhoud.
Erg belangrijk bij Refresco is de kwaliteit van de producten. Het is dan ook een van je belangrijkste taken als Operator om kwaliteitscontroles en de registratie hiervan uit te voeren. Het zorgdragen voor de (voedsel)veiligheid, milieu, orde en de netheid staat bij Refresco centraal.
Als Operator bij Refresco ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces bij een machine. Het is van belang dat je zo nodig ingrijpt als er veranderingen of moeilijkheden voorkomen. Zo komt wel eens voor dat een machine een storing heeft, de taak van de Operator is dan om zoveel mogelijk de eerste lijnstoringen te verhelpen. Ook betekent het dat je collega’s zoveel mogelijk ondersteunt en samenwerkt.

Word jij de nieuwste operator bij Refresco?
Heb je de ambitie hebt om je te blijven ontwikkelen, je kennis te vergroten en wil je je inzetten voor voortdurende verbetering en groei van Refresco? Wat je nog meer nodig hebt om aan de slag te gaan als Operator bij Refresco:
  • MBO 3 werk- en denkniveau met technische affiniteit of VAPRO (A-B);
  • enige relevante ervaring, waarvan een aantal jaar als operator;
  • food achtergrond is een grote pré
  • Je hebt een verantwoordelijke en proactieve houding en bent zeer kwaliteitsbewust. Je hebt oog voor detail en je wilt je graag inzetten om de afdeling op te zetten en verder te ontwikkelen.

Wat biedt Refresco?
Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. Je werkt met de nieuwste productie technologieën en om je kennis up to date te houden investeren ze in opleidingen en ontwikkeling.
  • Een startsalaris in 3 ploegendienst is €11.01, na je machineopleiding maak je reeds de stap naar de volgende slarisschaal. De salarissen in 4&5 ploegendienst liggen hoger;
  • ploegentoeslag
  • reiskosten vergoeding.

Voor mensen met ambitie biedt Refresco Benelux goede carrièremogelijkheden. Een baan voor langere tijd of doorgroeimogelijkheden zijn bij goed functioneren zeker mogelijk. Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd om bij Refresco Benelux te komen werken, dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Solliciteren
E-mail  refresco.hoensbroek@nl.randstad.com
Meer info  www.refresco.nl