Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62603

Vacature: Projectleider Installatietechniek voor Unica in Venlo via Avance

VACATURENR lv-62603 (06-03-2018)

PROJECTLEIDER INSTALLATIETECHNIEK

Opdrachtgever:
Voor Unica (Venlo) zijn wij op zoek naar een projectleider installatietechniek. Het betreft een dynamische organisatie die voor haar opdrachtgevers alle zorg uit handen neemt met betrekking tot het technisch beheer van gebouw gebonden installaties. De werkzaamheden worden uitgevoerd in onder andere de zorg, kantoorcomplexen en bedrijfsgebouwen.

Kijk voor meer informatie over Unica op www.unica.nl/Over-Unica

Functie-informatie:
Als Projectleider Modificaties ben je verantwoordelijk voor het realiseren van kleinschalige projecten in de driehoek Roermond - Deurne - Cuijck. Van ontwerp tot de oplevering en nazorg heb je de leiding over het project. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van de werkzaamheden, het maken van offertes, de begeleiding van projecten, aansturing van onderaannemers en je draagt de financiële verantwoordelijkheid over alle projecten die onder jou vallen.

Jouw werkzaamheden als Projectleider Modificaties bevatten onder andere:
 • Voor Unica en andere partijen ben jij het aanspreekpunt en dus goed in staat om Unica te vertegenwoordigen, tevens ben je in staat om opdrachtgevers inhoudelijk van het juist advies te voorzien.
 • Je bent in staat om een optimale relatie op te bouwen met opdrachtgevers en overige bouwpartners en deze te onderhouden.
 • Vanuit jouw commerciële vaardigheden signaleer je kansen in de markt en speel je daar op in. Je denkt in mogelijkheden en past de dienstverlening hier zo nodig op aan.
 • Tevens verzorg je de aansturing van de monteurs, leveranciers en overige disciplines in het project.
 • Je hebt de drive om projecten van begin tot eind succesvol af te ronden.
 • Je werkt conform de (veiligheid) voorschriften en KAM-procedures.
 • Gezien de aard van de functie ben je een echte doener en zoek je proactief het werk op.
 • Je bent continu in contact met collega's en opdrachtgever om voortgang en kwaliteit te bewaken. Als je werkzaamheden erop zitten, maak je een rapportage, zodat er een juiste factuur verstuurd kan worden naar de klant. Je bent dus nauwkeurig in het bijhouden van de administratie.

Functie-eisen:
 • Je bent in het bezit van diploma HTS, werktuigbouwkunde of installatietechniek, of MTS aangevuld met het diploma middelbare installatietechniek (MIT).
 • Eventueel aangevuld met TVVl opleidingen, Dubo-techniek en of kennis van koudetechnieken.
 • Je bent commercieel en communicatief sterk.
 • Je weet je rol in het team te pakken maar kunt ook goed zelfstandig werken.
 • Je bent specialist in servicegerichtheid en klantgerichtheid.
 • Je geeft inspirerend en motiverend leiding, richting en sturing aan medewerkers zodat het beoogde resultaat wordt behaald. Je geeft hierin het goede voorbeeld.

Aanbod:
Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een ambitieuze, dynamische en innovatieve organisatie met een open cultuur. Daarbij ga je rechtstreeks bij Unica in dienst zonder tussenkomst van Avance.

Gaat het jou goed, dan gaat het Unica ook goed en daarbij hoort een uitgebreid en stevig pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Talrijke medewerkers volgen jaarlijks opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van techniek, installatietechniek, werktuigbouw, commerciële- en managementvaardigheden. Er wordt hier veel waarde aan gehecht en professionele ontwikkeling staat hoog in het vaandel.

Interesse?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Verstegen, Consultant Avance op tel. 06-57608200 of 077-3522222 of via mail paul@avance.jobs.

Solliciteren
Meer info  www.avance.jobs