Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62604

Vacature: Service Coordinator / Binnendienst Medewerker voor Peinemann Hoogwerksystemen in Elsloo

VACATURENR lv-62604 (06-03-2018)

Peinemann Hoogwerksystemen B.V. is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van o.a. hoogwerkers, rolsteigers, hangbruggen, loopbruggen, gevelsteigers, ladders en trappen. De activiteiten vinden plaats vanuit Hoogvliet, Amsterdam, Elsloo en Apeldoorn. Voor de locatie Elsloo zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega.

De baan:
Als Service Coördinator / Binnendienst medewerker ben je dagelijks bezig met het (telefonisch) oplossen en verhelpen van storingen en het coördineren van diverse (administratieve) werkprocessen voor zowel eigen machines als machines van de klant, tevens verzorg je het gehele ordertraject voor de verhuur.

Functie eisen:
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Voldoende technische kennis
  • Aansturen van monteurs
  • Communicatief vaardig
  • Klant- en service gericht
  • Commerciële instelling

Wij bieden je:
Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele, succesvolle en solide organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.

Interesse?
Stuur of mail je motivatiebrief met CV naar:
Peinemann Hoogwerksystemen B.V.
t.a.v. Saskia Hoekwater
Postbus 189
3190 AD Hoogvliet
T: 010 295 5000
E: saskia.hoekwater@peinemann.nl

Indien je meer informatie over de functie wenst kan je contact opnemen met Michel Leenders, Bedrijfsleider, op 06-21824155.

E-mail  saskia.hoekwater@peinemann.nl
Meer info  www.peinemann.nl