Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62621

Vacature: (Parttime) Grafisch Vormgever voor MijnMarketing.com in Brunssum

VACATURENR lv-62621 (07-03-2018)

GRAFISCH VORMGEVER (24 – 40 UUR)


Creatief, leergierig en perfectionistisch: versterk jij ons design-team? Ben je een all-round designer en ben je resultaatgericht?

Wij zijn op zoek naar een duizendpoot op het gebied van design. Van het ontwerpen van drukwerk tot het ontwikkelen van een huisstijl of logo, je draait je hand er niet voor om. Je houdt ervan om intensief samen te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent consistent, met het vermogen om prioriteiten te stellen en te multitasken met een hands on mentaliteit. Ben jij creatief, toon jij initiatief en wil je samenwerken met een gedreven team en verschillende opdrachtgevers? Dan is MijnMarketing.com perfect voor jou!

  • Afgeronde opleiding Communicatie & Multimedia Design of een soortgelijke opleiding
  • Affiniteit met Social Media
  • Ervaring in grafisch design
  • Kennis van HTML, CSS, WordPress of Magento is een pré
  • Bekend met de pakketten van Adobe
  • Goede communicatieve vaardigheden

Dit ben jij
Jong, leergierig, creatief en commercieel. Design is niet alleen jouw werk, maar ook jouw passie. Jij volgt alle trends op de voet. Naast de werkzaamheden als Social Media Designer ondersteun je de webdesigners bij het opleveren van websites. Kennis van HTML, CSS, WordPress of Magento is dus een pré. Je bent je bewust van je verantwoordelijkheden, kunt prioriteiten stellen en hebt geen 9-5 mentaliteit.

Dit zijn wij
Enthousiast, leergierig, gepassioneerd en gek op resultaat. Bij MijnMarketing.com zijn wij elke dag bezig om onze klanten te ondersteunen om hun marketingdoelstellingen te behalen. Een team met jonge ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt excelleren. Ons werk is zowel nationaal als internationaal, van de kapper op de hoek tot internationale online casino’s, van Jumbo Supermarkten tot HEMA, en van business-to-business tot business-to-consumer. Dit alles doen we met veel humor en plezier. Bij ons is de gemiddelde leeftijd 30 jaar, wij drinken graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier. Wij hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Ambitie is essentieel en we staan altijd klaar voor onze klant.

Klaar voor de uitdaging?
Stuur je CV naar sollicitatie@mijnmarketing.com of solliciteer direct via het onderstaande sollicitatiebutton!

Solliciteren
E-mail  sollicitatie@mijnmarketing.com
Meer info  www.mijnmarketing.com