Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62625

Vacature: Vakspecialist Vis voor Makro in Nuth

VACATURENR lv-62625 (07-03-2018)


VAKSPECIALIST VIS


Als vakspecialist Vis is het jouw doel om door middel van een uitstekende dienstverlening aan onze klant een zo hoog mogelijk resultaat te realiseren. Je doet dit samen met jouw team waarbij kwaliteit, service en beleving voor onze klant centraal staan.

Je kent en herkent de wensen van onze klanten en helpt hen zo gericht mogelijk. Dit op een manier dat de klant een positieve beleving overhoudt en graag bij ons terugkomt.

Je bent in staat (horeca) klanten advies te geven en je benadert hen op de afdeling, wanneer je bij hen op bezoek bent alsook telefonisch. Je weet hen op levendige wijze met persoonlijk advies tot aankoop te stimuleren. Je organiseert en geeft workshops voor onze klanten waarin je hen informeert over ons assortiment en hoe deze te bereiden. Je doet dit samen met jouw team die jij motiveert om actief mee te doen.

Daarnaast voer je op professionele en efficiënte wijze technische verwerkings-handelingen uit zoals fileren, portioneren en onthuiden. Hiervoor dien je te beschikken over uitgebreide kennis van alle in het assortiment opgenomen producten. Tevens ben je verantwoordelijk voor presentatie, voorraad, aansturing van de medewerkers op de afdeling, communicatie en voedselveiligheid & hygiëne. Je rapporteert aan de afdelingsmanager Ultra Fresh.

Eisen
Heb jij minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring in een verkoop omgeving (minimaal 2 jaar ervaring met verkoop Vis), affiniteit met de horeca? Ben je daarnaast flexibel, kwaliteits- en klantgericht en heb je een commerciële drive en dynamiek? Dan zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een veelzijdige functie in een uitdagende winkelomgeving voor 40 uur per week;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief;
  • Werk in een flexibele, resultaatgerichte no-nonsense cultuur;
  • Mogelijkheid om te ondernemen in organisatie die sterk in ontwikkeling is en veel kansen biedt;
  • Een uitdagende functie met een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse
Solliciteer via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.makro.nl