Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62632

Vacature: Parttime Leerkracht voor Basisschool Sint Oda in Maastricht

VACATURENR lv-62632 (07-03-2018)

Voor onze Basisschool St. Oda zoeken wij een

LEERKRACHT 0,4 wtf, 2 dagen per week

Flexibel inzetbaar in zowel midden als bovenbouw tot aan het einde van het schooljaar“We steken onze nek uit voor ieder kind, gericht op het behalen van een maximale leeropbrengst”.

De belangrijkste voorwaarde hierbij is dat we samen gaan voor een veilig pedagogisch klimaat, een klimaat waar elk kind, ongeacht zijn vermogen en omgevingssituatie zich optimaal kan ontwikkelen. Om goede kwaliteit te kunnen bieden vinden we het van belang dat wij continue kritisch reflecteren op ons handelen. Een prettige en pedagogisch veilige school met een betekenisvolle leeromgeving, die uitdaagt om te leren in een sfeer van vertrouwen. Oog hebben voor talenten van kinderen en aandacht hebben voor de persoonlijke groei vinden we essentieel.

Van onze leerkrachten verwachten wij dat ze het principe van ‘leiden en loslaten’ hanteren en de rol nemen van regisseur en coach.

Wij vragen
Voor de invulling van deze vacature zoeken wij een leerkracht die flexibel inzetbaar is in zowel de midden- als bovenbouw en
  • in het bezit is van een PABO diploma
  • die actief reflecteert op eigen handelen
  • die ruime kennis en ervaring heeft in het geven van onderwijs aan de midden- en bovenbouw
  • die effectieve instructies geeft en het klassenmanagement op orde heeft
  • die coöperatieve werkvormen aanbiedt en zelfstandig werken bevordert

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact op nemen met Ben Dackers (directeur) op 06 51363960. Tevens kun je informatie vinden op onze website www.mosalira.nl.

Belangstelling?
Stuur je CV en motivatiebrief naar werken@mosalira.nl.

E-mail  werken@mosalira.nl
Meer info  www.mosalira.nl