Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62637

Vacature: Administratief Medewerker voor Leon Martens Juwelier in Maastricht

VACATURENR lv-62637 (07-03-2018)

Het familiebedrijf Leon Martens Juwelier is internationaal gerenommeerd op juwelen en horlogegebied. Liefhebbers en mensen die kwaliteit en service weten te waarderen komen vanuit verre omstreken naar een van de twee vestigingen in Maastricht. Leon Martens Juwelier heeft onder andere de volgende juwelenmerken in haar collectie: Pomellato, Chopard, Chantecler, Tamara Comolli Bron, Mattioli, Isabelle Fa en Gellner. Uurwerken van onder andere de volgende merken zijn er te vinden: Rolex, Patek Philippe, A. Lange & Söhne, Breguet, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Hublot, IWC, Chopard en Breitling.

Ter ondersteuning van onze administratie zoeken we een

ENTHOUSIASTE ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT


die graag de handen uit de mouwen steekt en affiniteit heeft met het juweliersvak.

Functieomschrijving
Binnen deze functie verricht u diverse administratieve handelingen zoals het boeken van inkooporders, controles en verwerkingen van goederenstromen, controleren en onderhouden van het voorraadbestand en het verwerken en beantwoorden van e-mails. Naast deze taken bent u ook verantwoordelijk voor allerlei werkzaamheden in en rondom kantoor zoals het bijhouden van de voorraad van de kantoorartikelen en zorgen voor een prettige en opgeruimde werkomgeving. Telefoonbeantwoording is tevens een hoofdtaak, het is dan ook zeer wenselijk dat u beschikt over een goede telefoonstem en naast de Nederlandse ook minimaal de Engelse taal goed beheerst. Voor deze functie is het belangrijk dat u zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.

Vereisten
  • Minimaal 2 jaar ervaring als administratief medewerker
  • Afgeronde relevante opleiding, minimaal MBO niveau 4.
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Accuraat
  • Woonachtig in Maastricht of nabije omgeving

Talen
Nederlands, Engels
pre Frans en/of Duits

Locatie
Maastricht

Werktijd
32/40 uur

Soort salaris
Vast loon en goede arbeidsvoorwaarden afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Interesse in deze functie?
Wij bieden een prettige baan met veel verantwoordelijkheden in een professionele omgeving. Mocht u interesse hebben in deze functie, stuur dan uw motivatie, inclusief curriculum vitae en een recente foto voor 20 april 2018 naar:

Leon Martens Juwelier
T.a.v. Ilana Olischlager
ilana.olischlager@leonmartens.com

E-mail  ilana.olischlager@leonmartens.com
Meer info  www.leonmartens.com