Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62646

Vacature: Servicecoordinator voor Nebim in Weert

VACATURENR lv-62646 (08-03-2018)

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal negen vestigingen in Nederland en België. Nebim Groep is officieel Volvo Trucks-dealer in Nederland en België, officieel dealer van Renault Trucks in Nederland en importeur van FGM-trailers.

Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, verhuur, financieringen, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de transportwereld. Vestingen heeft Nebim Groep in Weert, Venlo en Elsloo en in België: in Gent, Dendermonde, Harelbeke en Ninove. Er zijn daarnaast universele vestigingen in Venlo (Freshpark), en Genk (Nebim JRS).

Voor onze vestiging in Weert zijn wij op zoek naar een:

SERVICECOÖRDINATOR


Taken en verantwoordelijkheden
Als servicecoördinator ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van de communicatie tussen klant, chauffeur en ons dealerbedrijf. Je bent het coördinatiepunt voor de werkplaatsplanning van trucks en getrokken materieel.
Voorkomende werkzaamheden zijn;
  • Middels een actieve telefonische benadering van klanten, trucks en getrokken materieel inplannen voor (preventief-) onderhoud, reparaties en keuringen.
  • Zorgen voor een zorgvuldige (technische) vertaling van klanten/chauffeurswensen op de werkorders.
  • Contact onderhouden met de importeur aangaande o.a. garantie- en claimzaken
  • Zorgen voor een correcte registratie van uren van de directe werknemers.
  • Verzorgen van overige bijkomende administratieve werkzaamheden met betrekking tot de werkplaatsactiviteiten.

Functie-eisen
Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een ervaren, gemotiveerde kandidaat met kennis en/of ervaring gelijk aan minimaal een MBO/HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met het aansturen van medewerkers en affiniteit met techniek. Naast servicegerichtheid en commercieel inzicht, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en toon je initiatief. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en hebt een flexibele en klantgerichte instelling.

Wij bieden jou een prettige werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie? Neem dan contact op met Rob Evers (0495 – 583 700) of mail je CV naar rob.evers@nebim.eu

NEBIM GROEP Postbus 10456, 6000 GL Weert, voor meer info kijk op www.nebim.eu

Solliciteren
E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu