Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62647

Vacature: Filiaalleider voor bijSTOX in Roermond

VACATURENR lv-62647 (08-03-2018)

Beschrijving van de organisatie:
Het hele jaar door plezier beleven in je huis, tuin en met je dier? Met het huis-, tuin- en dierassortiment van bijSTOX haal je het woongenot van binnen naar buiten en andersom. Wij hebben alles in huis om van jouw huis en tuin een sfeervol stekje te maken, waar het hele gezin en je huisdieren van kunnen genieten! Laat je inspireren door ons veelzijdige aanbod en bezoek een van onze winkels in Heerlen, Roermond of Venlo.

Functie-inhoud:
Je bent verantwoordelijk voor de totale dagelijkse leiding, commerciële presentatie en bedrijfsvoering in ons tuincentrum. Uit jouw team van 60 medewerkers haal je het beste. Je stelt in overleg met het managementteam het jaarplan op zowel op commercieel, organisatorisch en bedrijfseconomisch gebied. Door jouw gedrevenheid en enthousiasme zorg je dat dit samen met je team gerealiseerd wordt.

Gewenste kandidaat:
  • Je hebt een MBO+/HBO opleiding afgerond.
  • Een aantal jaren leidinggevende ervaring (medior-) in de retailbranche.
  • Je bent gedreven om goede bedrijfsresultaten te behalen en je weet ons hiervan te overtuigen.
  • Je hebt overtuigingskracht
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Leidinggevende capaciteiten

Wij bieden:
Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en marktconforme arbeidsvoorwaarden in een groeiende en dynamische organisatie. Je staat er niet alleen voor: je krijgt managementondersteuning  en je kunt sparren met je collega's filiaalleiders van onze vestigingen bijSTOX Venlo en Heerlen.

Bij interesse: 
Stuur je motivatie en cv aan personeel@bijstox.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Luciënne Douven, P&O, 06-15033341.

E-mail  personeel@bijstox.nl
Meer info  www.bijstox.nl