Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62649

Vacature: Software Engineer voor Orion Engineering in Maastricht

VACATURENR lv-62649 (08-03-2018)

INTRODUCTIE

Ben jij een Software Engineer en kun jij object georiënteerd programmeren? Heb je onder andere kennis van PLC, Scada en Motion Control? Dan zijn wij naar jou op zoek! Voor een van onze partners, gespecialiseerd in het vervaardigen van plaatbewerkingsmachines, zijn wij op zoek naar een Software Engineer!

Functie
Onze opdrachtgever is een gerenommeerde machinefabriek, gespecialiseerd in het vervaardigen van plaatbewerkingsmachines. Het bedrijf levert een uitgebreide range van producten. Door gedegen engineering, eigen productontwikkeling en technische innovatie is ze in staat haar klanten, naast optimale begeleiding en service, tailor-made oplossingen te bieden. Zij opereert internationaal en is gevestigd in de regio Maastricht.
Als Software Engineer bestaan jouw werkzaamheden uit het (door-) ontwikkelen van software ten behoeve van de machinebesturingen vanuit een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het configureren en aanpassen van de PLC’s, de machinesoftware (Scada, Motion Control) en het opzetten van een servicenetwerk, waarbij vanaf de opdrachtgever met de machines bij klanten, op afstand kan worden gecommuniceerd, om zo snel simpele storingen op te lossen.

Functie eisen
Als Sofware Engineer beschik je over een relevante afgeronde opleiding op MBO+ of HBO niveau. Daarnaast heb je kennis van object georiënteerd programmeren. Affiniteit met machinebouw en/of mechatronica is een pré. Verder voldoe je aan de wensen:
  • Je hebt een goede taalbeheersing (mondeling en schriftelijk) van Nederlands, Engels en Duits
  • Je bent een echte probleemoplosser en je houdt van afwisseling en uitdaging
  • Je bent collegiaal en zelfstandig en heb je geen 9-5 mentaliteit
  • Je bent iemand die betrokken is, initiatief durft te nemen en een brede interesse in de techniek heeft

Aanbod
Orion Engineering is al 25 jaar werkzaam in een breed spectrum van technische vakdisciplines, waardoor wij een betrouwbare partner zijn van aansprekende organisaties. Naast afwisselende projecten en de kans om te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied biedt Orion Engineering je ook nog individuele begeleiding. Dit stelt je in staat om je optimaal te ontwikkelen en je kennis naar een volgend niveau te tillen. Je komt in dienst bij Orion Engineering en wordt gedetacheerd naar één van onze opdrachtgevers. Uiteindelijk maak je kans om in dienst te komen van onze opdrachtgever.

Sollicitatie
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Orion Engineering jou kan bieden? Neem dan contact op met Romy Reijnders voor een persoonlijke kennismaking door te bellen naar 06-57471026 of 040-2116777. Direct je CV mailen naar romy.reijnders@orionengineering.nl kan natuurlijk ook. Wij komen graag met je in gesprek!

E-mail  romy.reijnders@orionengineering.nl
Meer info  www.orionengineering.nl