Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62656

Vacature: Magazijn Beheerder voor Prio Verve in Roermond

VACATURENR lv-62656 (08-03-2018)

Prio Verve is dé facilitaire dienstverlener gespecialiseerd in schoonmaak, groenvoorziening en vakopleidingen. Wij zijn gevestigd in Roermond en opereren in de regio Midden- en Noord Limburg. De ruim 750 medewerkers, die hoofdzakelijk een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben, zijn dagelijks vol enthousiasme en met passie aan het werk bij meer dan 1000 locaties van klanten. Voor ons magazijn aan de Keulsebaan te Roermond, zijn we op zoek naar een:

MAGAZIJN BEHEERDER M/V FULLTIME


Als magazijn beheerder ben je verantwoordelijk voor het bestellen en beheren van de voorraad, het uitgeven en innemen van materialen en/of gereedschappen en het bijhouden van de administratie. Verder hoort het keuren van kleine elektrische apparaten, trapladders en doen van kleine reparaties ook tot je taak. Er is een nauwe samenwerking met de technische dienst en jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze interne en externe klanten. Je stelt prioriteiten en maakt afspraken over de dienstverlening aan de operatie en ziet toe op de naleving van die afspraken.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:
 • Zorgen voor een goed lopende dagelijkse gang van zaken in het magazijn wbt bestellingen, uitgifte en inname. Het magazijn opgeruimd en overzichtelijk houden.
 • Uitpakken en controleren van bestellingen.
 • Keuren en in orde houden van kleine elektrische apparaten, trapladders en voorkomende gereedschappen.
 • Bestellen en beheren van chemische bestrijdingsmiddelen
 • - Beheren en verbeteren van het registratiesysteem en het handhaven daarvan
 • Klantgericht aanspreekpunt voor collega’s uit de operatie vanuit de balie van het magazijn en de technische dienst

Wij vragen:
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, kennis van techniek en ervaring met magazijnwerk
 • Zelfstandig kunnen werken, inzicht hebben in de werkprocessen en initiatieven nemen om zaken te verbeteren en verbeteringen door kunnen voeren.
 • Heftruckcertificaat, gewasbescherming 2, vca-vol en NEN-keurmeester, of de bereidheid deze te volgen. Goede computervaardigheden met name excel en word.
 • Servicegerichte instelling, flexibel, stressbestendig en in staat om snel te schakelen terwijl de juiste prioriteiten niet uit het oog worden verloren.

De magazijn beheerder kan zich vinden in onze kernwaarden:
 • Teamspeler; in al het handelen wordt gestreefd naar samenwerking. Door samen te werken openen we nieuwe deuren, zien we ontwikkelingen en zijn we in staat om de verwachtingen bij medewerkers en opdrachtgevers te overtreffen.
 • Mensen ontwikkelen; door te kijken naar mogelijkheden en kansen krijgen mensen vertrouwen en gaan ze groeien. Deze ontwikkeling resulteert in een continue verbeteringsproces van onze dienstverlening.
 • Passie; werken vanuit passie en trots geeft een gezamenlijke energie die helpt om de waarde die wij willen meegeven aan onze medewerkers en opdrachtgevers te realiseren.
 • Ondernemend; als ondernemer zoeken we steeds naar kansen om op een efficiënte en slimme manier ons werk uit te voeren en als persoon en onderneming te groeien. Door te overtreffen groeit de betrokkenheid bij zowel medewerkers als opdrachtgevers wat resulteert in nieuwe kansen. Benutting van deze kansen vergroten de continuïteit op sociaal en financieel gebied.

Wij bieden:
Een veelzijdige en verantwoordelijke positie binnen ons bedrijf met veel afwisseling, kansen en uitdagingen om als persoon te groeien en je eigen grenzen te verleggen.
Arbeidsvoorwaardelijk volgen we de CAO voor het Hoveniersbedrijf. Een fulltimer werkt 37 uur per week.

Meer informatie:
Meer informatie over Prio Verve vind je op onze website, www.prioverve.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sander Kwaspen, via 06 24 92 76 81.

Solliciteren:
Je sollicitatiebrief met CV kun je tot 23 maart a.s. sturen naar de afdeling personeelszaken via mailadres: personeelszaken@prioverve.nl

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeelszaken@prioverve.nl
Meer info  www.PrioVerve.nl