Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62657

Vacature: Parttime HR Manager voor bijSTOX in Roermond

VACATURENR lv-62657 (08-03-2018)

HR MANAGER BIJSTOX (GEMIDDELD 24 UREN)

Het hele jaar door plezier beleven in je huis, tuin en met je dier? Daar werkt bijSTOX elke dag met veel liefde en passie aan. bijSTOX is een ambitieus bedrijf en viert de lente waar alles groeit en bloeit. We zoeken een HR manager die vakkundig en een scherpe sparringpartner is en die vanuit HR de nieuwe koers binnen bijSTOX mede vorm geeft.

De uitdaging:
in deze rol ben je eindverantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van het (lijn)management in de uitvoering van het HR-beleid. Daarnaast lever je een proactieve bijdrage aan het verder uitbouwen van de bijSTOX formule en professionalisering van HR. Er spelen vele onderwerpen en projecten zoals het ingezette digitalisering van HRM, implementatie bedrijfseigen arbeidsvoorwaarden bijSTOX waar jij je toegevoegde waarde aan levert. Je voert samen met een assistent HR operationele taken uit o.a. personeelsbeheer, werving en selectiegesprekken, loonadministratie, Arbo-zaken. Je bent sparringpartner voor iedereen en rapporteert in het MT.

Gevraagd wordt:
een enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid. Je schakelt snel en weet anderen uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen, je hebt een hands-on mentaliteit. Vanuit je analytisch vermogen weet je strategie te vertalen in een concrete aanpak en je steunt daarbij op ruime ervaring. Je beschikt over een vooropleiding op HBO-niveau, richting personeelsmanagement.

Geboden wordt:
een verantwoordelijke rol binnen een ambitieuze organisatie. De kans om een significante bijdrage te leveren aan een uitdagend veranderingstraject. Een diversiteit aan contacten op alle niveaus binnen de organisatie.

Bij interesse:
Stuur je motivatie en cv aan personeel@bijstox.nl. Wil je meer informatie, bel met Luciƫnne Douven, HR manager, 06-15033341.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. .

E-mail  personeel@bijstox.nl
Meer info  www.bijstox.nl