Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62662

Vacature: Commercieel / Administratief Medewerker Binnendienst voor Toppoint in Echt

VACATURENR lv-62662 (08-03-2018)

Wil jij kennis en ervaring opdoen binnen een internationale onderneming? Vind jij het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Toppoint? Wil jij je carrière starten bij een dynamisch bedrijf? Dan ligt er bij Toppoint een mooie carrière in het vooruitzicht!

Toppoint is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding, verdeeld over 3 divisies: Toppoint Blinds, Toppoint Fabrics en Toppoint Insect Screens. Dagelijks dragen circa 400 betrokken medewerkers bij aan het succes van ons bedrijf. In de Benelux behoort Toppoint inmiddels tot de toonaangevende spelers op de markt.

Wij verwelkomen mensen die willen groeien en zelf verantwoordelijkheid en initiatief nemen in een omgeving die veel vrijheid biedt.

Voor de afdeling verkoopbinnendienst in onze hoofdvestiging in Echt zijn wij op zoek naar:

COMMERCIEEL / ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BINNENDIENST (FULLTIME)


Je bent (mede)verantwoordelijk voor de orderadministratie, offerte-behandeling, je staat klanten telefonisch te woord over uitstaande orders, je adviseert klanten over de mogelijkheden van onze producten, je verzorgt de klachtenafhandeling, je ondersteunt de buitendienst en verricht tal van commercieel-administratieve werkzaamheden.
Het bieden van hoge service aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Dit verwachten wij ook van onze nieuwe medewerk(ster). Het betreft een functie voor minimaal 36 uur.

Heb / ben jij?
  • een afgeronde commercieel administratieve opleiding op MBO/HBO niveau
  • beheersing van de Nederlandse en Duitse taal is een vereiste
  • beheersing van de Franse taal is een pré
  • stressbestendig, accuraat en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • technische affiniteit
  • flexibiliteit, snel kunnen schakelen, maar wel het overzicht bewaren
  • een teamplayer

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving met een goede werksfeer en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf?
Mail dan je brief en CV naar Dhr. H. Reinders: hreinders@toppoint.eu
Toppoint Blinds – Edisonweg 27 – 6101 XJ Echt – 088 1919 970 - www.toppoint.eu

E-mail  hreinders@toppoint.eu
Meer info  www.toppoint.eu