Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62666

Vacature: Manager Accountancy voor Koenen en Co in Maastricht

VACATURENR lv-62666 (08-03-2018)

Koenen en Co zoekt een

MANAGER ACCOUNTANCY V/M (VESTIGING MAASTRICHT)

DIE RICHTING GEEFT ZONDER TE STUREN


Een doel? Daar ga jij recht op af. Jij bent het type dat niet gemanaged hoeft te worden. En je weet dat jouw medewerkers ook niet op sturing of bemoeienis zitten te wachten. Toch geef je richting. Doordat je doelen helder maakt en deelt. Door mensen in hun kracht te zetten en door vakinhoudelijk te inspireren. Door je voorbeeldgedrag, humor en duidelijkheid. Je geeft ruimte en verantwoordelijkheid.

Je weet dat 1+1 drie is en zorgt voor die uitkomst in jouw team. Een team dat uit 25 mensen bestaat. De eindverantwoordelijkheid van de hele accountancy advies-praktijk ligt bij jou in goede handen. Je verbindt mensen, ideeën en kennis. Je kent de markt en weet waar de organisatie naartoe wilt. En je begrijpt dat dat ook zonder jou wel lukt. Jij bent niet belangrijk. Het teamresultaat telt. Je creëert de juiste cultuur waarin samenwerken, innovatie en kennisdelen voorop staan. Ook voor klanten en relaties ben je een inspiratiebron. Met jouw visie en ondernemerschap ga je voor het maximale resultaat.

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring:
Je bent een sterke AA met wo-werk- en -denkniveau en minstens tien jaar relevante ervaring (ook met leidinggeven) in de branche.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?
Stuur je cv en korte motivatie naar onze HR-adviseur Jannick Beijers.

Suczes. Een kwestie van doen.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl