Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62667

Vacature: Medior Assistent Accountant voor Koenen en Co in Maastricht

VACATURENR lv-62667 (08-03-2018)

Koenen en Co zoekt een

MEDIOR ASSISTENT ACCOUNTANT V/M (VESTIGING MAASTRICHT)

DIE VAN IEDERE KOMMA EEN PUNT MAAKTDetails zijn voor jou van groot belang. Omdat je weet dat een klein onderscheid een groot verschil kan maken. In de balans, de aangiften, de bezwaarschriften en natuurlijk de jaarrekeningen. Jouw nauwkeurige ogen, daar vallen wij helemaal voor. Zelfs in een dynamisch samenstelteam houd jij de focus volledig op jouw doel: de cijfers.

Je bent kritisch en resultaatgericht. Niets neem jij klakkeloos over. Jij laat cijfers tot leven komen in heldere verbeteradviezen. En, wat echt een kunst is: je begrijpt de business van de klant en de klant begrijpt jou. Je dringt door tot de kern van de zaak en werkt graag samen met je collega’s aan een oplossing. Je kunt goed feedback geven en ontvangen en weet dat er maar één richting is die we samen opgaan: vooruit. Positief en enthousiast zet je je schouders onder iedere uitdaging die op je pad komt. En kom je er niet uit? Dan vraag je om hulp. Jouw drive is aan!

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring:
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (BE/AC) en hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?
Stuur je cv en korte motivatie naar onze HR-adviseur Jannick Beijers.

Suczes. Een kwestie van doen.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl