Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62668

Vacature: Financieel Administratief Medewerker voor Koenen en Co in Venlo

VACATURENR lv-62668 (08-03-2018)

Koenen en Co zoekt een

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER V/M (VESTIGING VENLO)

DIE VAN IEDERE KOMMA EEN PUNT MAAKTDetails zijn voor jou van groot belang. Omdat je weet dat een klein onderscheid een groot verschil kan maken. Zowel in de cijfers als in de service. Je hebt de financiële en administratieve processen van je klanten helder in beeld en zorgt dat alle financiële gegevens up-to-date zijn. Daarmee ondersteun je klanten en collega’s bij het opstellen van hun managementrapportages en jaarrekeningen.

Je bent kritisch en resultaatgericht. Niets neem jij klakkeloos over. Maar je bent ook sociaal en communicatief sterk. Je schakelt rechtstreeks met klanten en collega’s en bent pas tevreden als de centrale administratie op rolletjes loopt. Je bewaakt de processen, coördineert de dagelijkse gang van zaken en ondersteunt en coacht collega’s. Je kunt goed feedback geven en ontvangen en weet dat er maar één richting is die we samen opgaan: vooruit. Positief en enthousiast zet je je schouders onder iedere uitdaging die op je pad komt. En kom je er niet uit? Dan vraag je om hulp. Jouw drive is aan!

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring:
Je hebt een hbo-diploma (bedrijfseconomie of accountancy) en drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met de programma’s Basecone en Exact Online is een sterke pré.

Suczes. Een kwestie van doen.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl