Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62669

Vacature: Assistent Accountant Agri- en Tuinbouwteam voor Koenen en Co in Venlo

VACATURENR lv-62669 (08-03-2018)

Koenen en Co zoekt een

ASSISTENT ACCOUNTANT AGRI- EN TUINBOUWTEAM V/M (VESTIGING VENLO)

MET GROENE VINGERSUiteraard hoef je onze planten niet te verzorgen en ook onze klanten verwachten niet dat je letterlijk de schop in hun grond zet, maar affiniteit met de agrarische sector, de glastuinbouw en de veehouderij is wel heel belangrijk als je op deze vacature reageert. Je moet op z’n minst een keer verliefd zijn geweest op een boer of kunnen genieten van het weidse uitzicht op het akkerland. Vanuit die interesse verdiep je je in hun business, begrijp je voor welke keuzes ze staan en heb je inzicht in de cijfers die daar bij horen.

Omdat je weet dat een klein onderscheid een groot verschil kan maken, zijn details voor jou van groot belang. In de balans, de aangiften, de bezwaarschiften en natuurlijk de jaarrekeningen. Zelfs in het dynamische samenstelteam (20 gespecialiseerde adviseurs) houd jij de focus volledig op jouw doel: de cijfers. Je bent kritisch en resultaatgericht. Jij laat cijfers tot leven komen in heldere verbeteradviezen. Je dringt door tot de kern van de zaak en werkt graag samen met je collega’s aan een oplossing. Je kunt goed feedback geven en ontvangen en weet dat er maar één richting is die we samen opgaan: vooruit. Positief en enthousiast zet je je schouders onder iedere uitdaging die op je pad komt.

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring:
Je hebt een hbo-diploma (bedrijfseconomie of accountancy) en twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Suczes. Een kwestie van doen.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl