Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62672

Vacature: ICT-beheerder voor Promic in Nederweert

VACATURENR lv-62672 (09-03-2018)

Vacature: ICT-beheerder voor Promic in Nederweert

Het interne ICT-landschap wordt bij Promic met veel passie en een vooruitziende blik beheert. Jij gaat samenwerken in een klein team om dat voor elkaar te krijgen. En dat binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan!

Wij hebben een vacature voor een enthousiaste collega voor de nieuwe functie van:

ICT-BEHEERDER

32-40 uur per week


Hoe ziet een dag eruit als ICT- beheerder bij Promic?
Geen dag is hetzelfde in jouw rol bij Promic! Na een eerste kopje koffie ga je aan de slag om de ICT-faciliteiten te regelen voor een nieuwe collega die volgende week zal starten. Jij zorgt ervoor dat je collega probleemloos aan de slag kan gaan op zijn eerste werkdag op zijn nieuwe werkplek. Je werkt in rap tempo de checklist voor deze nieuwe collega af: inlog Promic netwerk, inlog NAV, Promic-mailadres, smartphone en inlog telefoonnetwerk: je zet hier punt voor punt een dikke vette check-teken achter! Ondertussen word je gebeld door je collega’s met ondersteuningsvragen rondom software en telefonie. Deze pak jij zoveel mogelijk zelf op (eerstelijnsondersteuning). Door goed in kaart te brengen wat er precies dient te gebeuren los jij dit probleem snel en vooral ook slim op voor onze collega. En dan komt er een vraag die je niet direct zelf kunt oplossen…… Gelukkig kun je terugvallen op onze externe IT-partner (tweedelijnsondersteuning). Jij zorgt dat er een duidelijke opdracht wordt verstrekt zodat zij exact weten wat en hoe ze dit moeten oplossen. Het ICT-landschap van Promic vraagt een duidelijke focus op veiligheid. Daarom ben je ook een actieve deelnemer van projecten waar je bezig met bent met het bedenken en verbeteren van processen. Dit doe je samen met een functioneel applicatiebeheerder en de afdelingsmanager. En zo draag jij je steentje bij aan een soepel en vooral ook veilig ICT-landschap!

Tevreden gebruikers? CHECK!

Wat is jouw verantwoordelijkheid als ICT-beheerder bij Promic?
Ons doel van deze nieuwe functie van ICT-beheerder is het onderhouden en verbeteren van het complete ICT-landschap, daarnaast ben je actief in procesverbeteringsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van werkplekken, mobiele apparaten en diverse softwarepakketten, inclusief de (VOIP-) telefonie en beveiligingssystemen. Voor de interne organisatie ben je de eerstelijnshelpdesk als het gaat om ICT-gerelateerde vragen en problemen. Daarbij onderhoud jij als het nodig is de contacten met onze IT-leverancier voor tweedelijnsondersteuning. Het huidige ICT-landschap van Promic bestaat uit onder andere: Microsoft Office 365, Citrix, Microsoft Dynamics NAV 2016, Microsoft Power BI, Cloudsuite, Xelion.

Wat heb jij in huis?
Je bent een klantgerichte dienstverlener met brede IT-belangstelling en de passie om jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent een echte IT-professional die:
 • in bezit is van een mbo-diploma ICT-beheer niveau 4;
 • minimaal 2 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke rol;
 • alles maar ook werkelijk alles weet van Microsoft Office 365, met name Excel. Vermeld daarnaast duidelijk in je cv wat je kennis is van Citrix, -Microsoft Dynamics NAV 2016, Microsoft Power BI, Cloudsuite en Xelion. Dan weten wij wat wij nog moeten bijspijkeren bij je;
 • enorme affiniteit heeft met webshops;
 • dagelijks de (interne) klant positief verrast door je dienstverlenende instelling;
 • snel tot een kern van een probleem kan komen en deze vervolgens planmatig oplost;
 • met iedereen goed samenwerkt maar ook prima zelfstandig werkt;
 • makkelijk schakelt van het ene naar het andere. Jij kent geen stress, omdat jij overzicht houdt in je taken;
 • vernieuwend ingesteld is: wij willen elke dag een beetje slimmer werken;
 • dolgraag kennis deelt met anderen en ze inspireert om samen succesvol te zijn;
 • naast het Nederlands ook de Engelse taal goed beheerst. Zou geweldig zijn als je toevallig ook Duits of Frans beheerst;
 • minimaal 32 uur beschikbaar is, voor minder doen wij het niet;
 • in een straal van 50 km van Nederweert woont.

Onze tegenprestatie
Werken bij Promic betekent werken bij een jonge organisatie waar hard werken én plezier maken hand in hand gaan. Geen 'pakkenbedrijf', maar een vlotte organisatie waar je gewoon jezelf mag zijn. Promic staat voor 'WIJ': wij zijn een ijzersterk team dat staat voor persoonlijke service en klantvriendelijkheid. Bij Promic luisteren we echt naar onze klanten, wat betekent dat we flexibel zijn en het gewoon 'DOEN'. Natuurlijk gaat er weleens wat mis, maar dat zien wij alleen maar als een mooie kans om onszelf elke dag een beetje beter te maken in wat we doen. Bij Promic doen we dan ook niet zomaar 'ons werk', we doen waar we in uitblinken. En alleen zo kun je de allerbeste versie van jezelf zijn.

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic-familie? Dan krijg jij van ons:
 • een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is;
 • een goed salaris, overtuig ons wat je waard bent;
 • een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • een geweldig mooi kantoor met perfecte werkplekfaciliteiten en met een uitstraling van 'samenwerken' en 'transparantie'. Gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto.
 • Vers fruit van Promic op tafel en Promic-eitjes van onze eigen Promic-kippen (mag je zelf bakken in onze keuken) tijdens de pauzes.
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt.
 • Enthousiaste collega’s met een mentaliteit van 'wij doen het samen'.
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Promic Academy: interessante workshops met een centraal thema.
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd kan worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook- en LinkedInpagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Stuur dan jouw uitgebreide motivatie, cv en foto naar vacatures@promic.com. Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Business Partner, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en cv te lezen! Kijk op www.promic.com voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  vacatures@promic.com