Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62681

Vacature: Intercedent Large Accounts voor Flexpoint in Roermond

VACATURENR lv-62681 (09-03-2018)

VACATURE INTERCEDENT(E) LARGE ACCOUNTS ROERMOND

bij Flexpoint Diensten Groep B.V.


Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een baan die iedere werkdag nieuwe verrassingen brengt? Dan is Flexpoint op zoek naar jou!

Werken in de uitzendbranche betekent jezelf iedere dag uitdagen om alle ballen in de lucht te houden. Je werkt als spin in het web tussen de inlener, de flexwerker en Flexpoint. 

Gedurende de gehele carrière van flexwerkers, die jij in jouw rol hebt geworven, ben jij zijn of haar aanspreekpunt en vaste contactpersoon. Dit begint al bij de eerste kennismaking. Door middel van een uitgebreid intakegesprek breng je de kwaliteiten en wensen van de sollicitant in kaart. Daarbij ben je oprecht geïnteresseerd in de sollicitant, kun je goed luisteren, maar je bent ook in staat kritische vragen te stellen. Is de flexwerker eenmaal aan de slag bij een inlener, dan blijf je regelmatig contact houden. Je houdt periodieke evaluaties en bepaalt samen met de flexwerker welke opleidingen hij / zij eventueel wilt gaan volgen. Op die manier geef je invulling aan de carrièreplanning van de flexwerker. 

Je bent (mede)verantwoordelijk voor de correcte planning van flexwerkers en het zelfstandig verzorgen van rondleidingen. Tenslotte draag je zorg voor punctuele en tijdige verloning en helpt de flexwerker bij zijn administratieve verplichtingen. Daarnaast ben je voor de inlener het verlengstuk van de HR-afdeling. Vanuit jouw kennis van de specifieke inlener waarvoor je verantwoordelijk bent, verdiep jij je in het kernproces. Wat vindt de inlener belangrijk? Hoe vertaal je deze informatie naar je flexwerker?

Je zult aan de slag gaan binnen het team van Roermond. Hier zul je samen met je drie enthousiaste collegae zorgdragen voor de accounts van deze vestiging.

Functie-eisen
 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding 
 • 1 à 2 jaar werkervaring in de uitzendbranche heeft onze voorkeur
 • Je hebt een regionale verbondenheid in het werkgebied 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs 
 • Je bent fulltime beschikbaar

Qua persoon ben je: 
 • Dienstverlenend, commercieel en communicatief vaardig 
 • Ambitieus 
 • Een echte teamplayer 
 • Vasthoudend en kunt goed luisteren 
 • Accuraat in alle administratieve taken en werkafspraken 
 • Stressbestendig en in staat de werkzaamheden goed te plannen

Als (ervaren) intercedent(e) ben je in staat probleemloos tussen je eigen werkzaamheden en die van collegae te schakelen. Je bent gewend om te werken in de dynamische uitzendwereld en kunt hierin goed en zelfstandig je prioriteiten stellen. Je bent creatief in de werving van nieuwe flexwerkers en kunt bij het selecteren van kwalitatief goede kandidaten terugvallen op je ervaring. Je bent pro- actief en initiatiefrijk en daarmee onze inlener altijd een stap voor. 

Wij bieden
Flexpoint biedt een marktconform startsalaris. Hierbij kijken wij naar jouw opleiding en werkervaring. Wij bieden ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit kan door coaching, maar ook door diverse trainingen en opleidingen. Uiteraard zorgt deze ontwikkeling voor een groei in jouw salaris. Naast jouw primaire arbeidsvoorwaarden hebben wij een bonusregeling, een pensioenregeling, 25 vakantiedagen, 6,5 adv dagen en op jouw verjaardag een extra vrije dag.
Flexpoint biedt jou verder een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden. Binnen de organisatie is er veel ruimte voor eigen inbreng en creatieve ideeën. Je draagt direct bij aan de ontwikkeling van de organisatie en onze ambities.

Interesse?
Indien je interesse hebt in het werken bij Flexpoint dan mag je reageren via onze site www.flexpoint.nl of je CV mailen naar Barbara Jeurissen (bjeurissen@flexpoint.nl). Voor vragen kun je haar bereiken op 088-6660718 of 06-15136045

Exceed expectations!

E-mail  bjeurissen@flexpoint.nl
Meer info  www.flexpoint.nl