Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62683

Vacature: Parttime Docent Verpleegkunde voor Gilde Opleidingen in Roermond

VACATURENR lv-62683 (09-03-2018)

DOCENT VERPLEEGKUNDE ROERMOND


Wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming begeleiden?

Wat ga je doen als docent verpleegkunde?
Je komt te werken bij de opleiding Verpleegkunde van de onderwijssector Zorg en Welzijn, locatie Kerkeveldlaan. Als docent verpleegkunde help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis en vaardigheden over alles wat te maken heeft met verpleegkunde. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 3 en 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijs.

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met minimaal een afgeronde hbo bachelor, bij voorkeur een 2e graad onderwijsbevoegdheid

En verder heb je:
  • praktijkervaring op verpleegkundig gebied;
  • werkervaring in een klinische setting;
  • deskundigheid op het gebied van anatomie & pathologie;
  • sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector;
  • vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken, en kun je op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk contract tot en met 31-12-2018. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Omvang
0,5 fte.

Aantal werkdagen
3.

Standplaats
Roermond, Kerkeveldlaan.

Startdatum
Zo spoedig mogelijk.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Raymond Vaessen, teammanager, via telefoonnummer 06 – 107 857 87.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 26 maart 2018 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats in week 14.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.gildeopleidingen.nl