Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62688

Vacature: (Parttime) Eerste Autotechnicus/Technisch Specialist voor Bosch Car Service Burlet in Geleen

VACATURENR lv-62688 (09-03-2018)

Bosch Car Service Burlet - Geleen zoekt een

EERSTE AUTOTECHNICUS / TECHNISCH SPECIALIST (24-38 UUR)


Als autotechnicus verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voornamelijk personenwagens. Daarnaast behoort het stellen van diagnoses en het verrichten van complexere reparaties tot de werkzaamheden. Wanneer nodig zullen er een paar stappen extra gezet moeten worden om onze klanten maximale service te bieden. Doorlopend zal het trainingsprogramma (van o.a. Bosch) gevolgd gaan worden om de kennis van de technieken verder te vergroten. In overleg behoort het vervangen en herstellen van ruiten bij onze Glasgarage vestiging ook tot de mogelijkheden.

Soort contract
24-38 uur.

Functie-eisen
Wij zoeken een monteur die behalve stressbestendig, gemotiveerd, flexibel en enthousiast ook leergierig is. Een ruime basis kennis (minimaal Eerste Autotechnicus, EAT niveau 3, eventueel aangevuld met diagnose cursussen en/of trainingen) is een vereiste. Het belangrijkste vinden wij echter passie voor het vak! Bereidheid tot het volgen van de opleiding Technisch Specialist (TS niveau 4) of reeds bezig aan deze opleiding is een pre.

Arbeidsvoorwaarden
Voor bovenstaande functie bieden wij een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Bedrijfsprofiel
Bosch Car Service Burlet is een familiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle gangbare merken auto’s en verzorgt bovendien de APK-keuring, aircoservice en schadebemiddeling. Tevens is het bedrijf aangesloten als Glasgarage Geleen bij Glasgarage en het adres voor de reparatie van schades aan en vervanging van autoruiten.

Aanvullende informatie
Bosch Car Service Burlet
Napoleonbaan Noord 6
6163 HH Geleen

Contactpersoon: Michel Burlet
Tel: 046 – 474 5192
Email:gerda@bcsburlet.nl
Website:www.bcsburlet.nl

Stuur uw sollicitatie voorzien van CV en motivatie via E-mail. Voldoet u niet aan de gestelde functie-eisen heeft solliciteren geen zin.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  gerda@bcsburlet.nl
Meer info  www.bcsburlet.nl