Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62691

Vacature: Kantoor Medewerker bij De Hobbyist in Hunsel

VACATURENR lv-62691 (10-03-2018)

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Per direct zoeken wij een

ENTHOUSIASTE KANTOOR MEDEWERKER (M/V)


De werkzaamheden (38u per week, dinsdag t/m zaterdag):
Een afwisselende baan waarin je o.a. zorgt voor de administratieve afhandeling van bestellingen geplaatst per mail, fax of telefoon. Hieronder valt het factureren, controleren en verzendklaar maken van de bestelde onderdelen. Het behandelen van vragen van klanten behoort eveneens tot je werkzaamheden, telefonisch of per mail. Tevens zorg je samen met je collega’s ervoor dat de koffie/thee klaar staat voor de klanten. Kortom, geen dag is hetzelfde bij De Hobbyist.

De functie-eisen:
Je bent een aardige, goed gehumeurde persoon die goed met klanten en collega’s om kan gaan. Technisch inzicht of kennis van motorfietsen spreekt in je voordeel maar is geen must.
Je hebt een opleiding op Mavo/Havo niveau en spreekt en schrijft Engels. Duits en/of Frans zijn een pré. Omgaan met een bepaalde werkdruk in de drukke periode (maart/september) is je niet vreemd.

Daar er sprake is van een lange inwerkperiode waarin veel op je af komt, zoeken we wel een “blijvertje” die bereid is zijn/haar schouders er onder te zetten om ons team te versterken.

Ons team:
Het team van De Hobbyist bestaat momenteel uit 3 vrouwen en 6 mannen, het merendeel is al langere tijd werkzaam bij De Hobbyist. Met het hele team zorgen wij ervoor dat de klant zich bij ons thuis voelt, klant is nog echt “koning”!

Afstand: onze nieuwe collega zoeken we binnen een afstand van 30km van Hunsel.

Ben je nog steeds enthousiast? Stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. naar els@hobbyist.nl of naar De Hobbyist, t.a.v. Els Mulkens, Kraakstraat 5, 6013 RR Hunsel.

E-mail  els@hobbyist.nl
Meer info  www.hobbyist.nl