Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62705

Vacature: Parttime P&O-adviseur voor Prio Verve in Roermond

VACATURENR lv-62705 (12-03-2018)

Prio Verve is dé facilitaire dienstverlener gespecialiseerd in schoonmaak, groenvoorziening en vakopleidingen. Wij zijn gevestigd in Roermond en opereren in de regio Midden- en Noord-Limburg. De ruim 750 medewerkers, die hoofdzakelijk een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben, zijn dagelijks vol enthousiasme en met passie aan het werk bij meer dan 1000 locaties van klanten. Voor onze afdeling Personeel & Organisatie zijn we op zoek naar een:

P&O-ADVISEUR (24 UUR)

Roermond


Heb jij zin ons P&O team te komen versterken? Vind jij de mens het belangrijkste in de organisatie?
Binnen Prio Verve leggen we als P&O team een belangrijke verbinding tussen staf en operatie in de regio. En zetten we ons dagelijks in voor onze collega’s die werken in het groen en facilitair.
Zij zijn het hart van onze organisatie.

Wat ga je doen?
 • Vanuit P&O begeleiden, faciliteren en coachen we leidinggevenden en medewerkers. We helpen ze groeien en ontwikkelen. Stimuleren van samenwerken, leiderschap en eigenaarschap is een continu proces evenals medewerkers duurzaam inzetbaar houden.
 • Als enthousiaste en mensgerichte P&O adviseur adviseer je in de meest brede zin van het woord. Je vindt het leuk om de vertaalslag van HR-beleid naar de operatie te maken en zorgt voor de ontwikkeling en inzet van de juiste HR-tools. Je bent gespreks- en sparringpartner voor leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot het HR-beleid en geeft hierover gevraagd en ongevraagd advies.
 • Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, implementeren en bewaken van het HR-beleid en draagt daarmee bij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen.
 • Je hebt feeling voor de doelgroep waarmee wij werken en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop! Je voelt je dan ook thuis in een organisatie die graag veel wil leren en je kijkt met een frisse blik naar bestaande processen.
 • Als allrounder werk je in een klein P&O team aan een soepel in-, door en uitstroomproces, waarbij je een correcte nalevering van de cao’s monitort en bewaakt. Je verricht hierin allround HR-werkzaamheden, met weliswaar als belangrijkste resultaatgebied Verzuimbeleid.

Wie ben jij?
 • Een ondernemende persoonlijkheid met uitstekende sociale- en contactuele vaardigheden, (organisatie) sensitiviteit en bedrijfskundig inzicht.
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM of vergelijkbaar en 3 tot 5 jaar relevante advies ervaring in een allround P&O functie.
 • Je hebt een actuele kennis van relevante HR wet- en regelgeving en belangrijker: je weet deze ook toe te passen in verschillende situaties.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en communicatieve vaardigheden

De kernwaarden van onze organisatie zijn:
 • Teamspeler
  In ons handelen streven we naar samenwerken. Door samen te werken openen we nieuwe deuren, zien we ontwikkelingen en zijn we samen in staat de verwachtingen bij medewerkers en klanten te overtreffen.
 • Mensen ontwikkelen
  Mensen ontwikkelen zit in ons bloed. Door onze mensen te ontwikkelen en te denken vanuit mogelijkheden en kansen gaan mensen vertrouwen krijgen en groeien. Bij (interne) klanten resulteert dit in een continue verbeteringsproces van onze dienstverlening.
 • Passie
  Mensen die in onze organisatie werken, werken vanuit passie en trots. Trots om in onze organisatie samen invulling te geven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid en trots om de beste te willen zijn. Vanuit de gezamenlijke energie creëren we waarde bij onze mensen en opdrachtgevers.
 • Ondernemend
  Als ondernemer acteren in ons bedrijf resulteert in het zoeken naar efficiënte manieren om ons werk conform verwachting uit te voeren. Door te overtreffen groeien we in betrokkenheid, bij zowel medewerkers als klanten, wat resulteert in potentiële kansen. Deze kansen vergroten de continuïteit op sociaal- en financieel gebied.

Dit mag je van ons verwachten:
Een boeiende en dynamische werkomgeving, met vrijheid, verantwoordelijkheden alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van achtergrond en ervaring.

Interesse?
Solliciteer dan voor 26 maart middels een wervende motivatiebrief en CV naar personeelszaken@prioverve.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature bel dan met Aukje van der Ploeg, via telefoonnummer 06-15584761. Zij beantwoordt jouw vragen graag!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.