Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62706

Vacature: Functioneel Applicatiebeheerder voor Heemwonen in Kerkrade en Landgraaf

VACATURENR lv-62706 (12-03-2018)

FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER

(1 fte)


HEEMwonen
HEEMwonen is als maatschappelijk ondernemer actief in Kerkrade en Landgraaf en werkt aan betaalbaar wonen en prettig leven. Ons ondernemingsplan heet: “Welkom bij HEEMwonen; wat kunnen we voor u doen?”. Daaruit spreekt onze ambitie om de huurder meer dan ooit centraal te stellen in ons werk. Dáár doen wij het voor en dáár hebben we jou bij nodig.

HEEMwonen zoekt een nieuwe collega
HEEMwonen is op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder (36 uur per week) die kan ondersteunen bij allerlei vraagstukken rondom ICT management, applicatiebeheer en functioneel beheer.

We zoeken een collega die verantwoordelijk is voor het ontwerpen en onderhouden van het applicatiebeheer en de medewerkers ondersteunt bij het gebruik van onze applicaties . Hij/zij is aanspreekpunt voor kerngebruikers en draagt zorg voor releasemanagement, testmanagement, usermanagement en licentiebeheer. Hij/zij onderhoudt tevens contacten met ICT leveranciers op tactisch en operationeel niveau en geeft gevraagd en ongevraagd advies over nieuwe ontwikkelingen. De functioneel applicatiebeheerder bereidt verder zelfstandig projecten voor óf ondersteunt als projectmedewerker, de projectleider.

Je kunt goed luisteren, bent klantgericht, servicebereid en integer. Verder kun je makkelijk inspelen op veranderingen en ben je communicatief vaardig. Organisatietalent en oplossingsgerichtheid zijn eveneens belangrijke competenties.

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van en ervaring met functioneel applicatiebeheer, ITIL processen, changemanagement en Dynamics Empire. Je bent bekend met projectmanagement evenals informatiemanagement.

We bieden een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging. Afhankelijk van kennis en ervaring zal inschaling plaatsvinden conform de CAO Woondiensten.

Reageer!
Stuur je sollicitatie uiterlijk vrijdag 23 maart 2018 per mail naar Ingrid Widdershoven, HRM Adviseur HEEMwonen. Een assessment behoort tot de mogelijkheden. De 1e ronde gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 28 maart 2018. De 2e ronde gesprekken plannen we op woensdag 4 april 2018.

Mailadres: i.widdershoven@heemwonen.nl

Voor telefonische inlichtingen over het functieprofiel kun je terecht bij Rob van Rhee, Teamleider I&A, bereikbaar op telefoonnummer: (045) 645 44 44.

E-mail  i.widdershoven@heemwonen.nl
Meer info  www.heemwonen.nl