Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62723

Vacature: Parttime Medewerker Hulp in het Huishouden voor Mosae Zorggroep in Maastricht

VACATURENR lv-62723 (13-03-2018)

MEDEWERKER HULP IN HET HUISHOUDEN


MosaeThuiszorg
WMO

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: maximaal 20 - 24
NLQF: NLQF 1

Voor onze cliënten en onze collega’s. Ben jij iemand die graag (oudere) mensen helpt en regelt dat alles weer netjes wordt bij hun thuis? Geef jij net wat extra aandacht aan je cliënt en word je daar blij van? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Als medewerker hulp in de huishouding steek je graag je handen uit de mouwen. In overleg met je cliënt zorg jij ervoor dat de huishoudelijke taken professioneel worden opgepakt. Dat kan dus van alles zijn; stofzuigen, poetsen, dweilen, wassen, bedden verschonen, noem maar op. Jij neemt je cliënten een grote zorg uit handen. Mochten er bijzonderheden zijn dan maak je die bespreekbaar bij je teamleider. Belangrijk is dat cliënttevredenheid boven aan je lijst staat.

Wij vragen
Secuur, enthousiast en vriendelijk. Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk en afspraak is afspraak bij jou. Je kunt goed communiceren en houd rekening met de wensen van je cliënt. Bovendien ben je inlevend en zorg jij ervoor dat je cliënten zich prettig voelen bij jouw aanwezigheid in hun huis.

Dienstverband
Er wordt een arbeidsovereenkomst geboden voor bepaalde tijd

Werktijden
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag in de ochtend- en of middaguren

Salaris
De vacature is ingeschaald in FWG 10 van de CAO VVT, het salaris ligt tussen de € 1475,14 en € 1648,73 bruto op fulltime basis (36 uur per week).

Aanvullende informatie
Neem dan contact op met Manon Geurtjens of Gonny Brepoels van het planbureau. Zij zijn bereikbaar onder telefoonnummer: 043-3549195 of per mail: planbureau.thuiszorg@mosaezorggroep.nl. Voor meer informatie over Mosae kijk dan op www.mosaezorggroep.nl

Informatie
Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar solliciteren@mosaezorggroep.nl. Je kunt ook het interesseformulier invullen op www.werkenbijmosae.nl. Vermeld in je sollicitatie dat het vacaturenummer 12 betreft.

Solliciteren
Organisatie Mosae Zorggroep
E-mail solliciteren@mosaezorggroep.nl
Adres Postbus 2135, 6201 CA Maastricht
Vacaturenummer vacaturenummer 12

Overig
Je beschikt bij voorkeur over ervaring in een vergelijkbare functie of anders over veel enthousiasme en doorzettingsvermogen. Je vindt het leuk om bij de mensen thuis te komen, daarvoor heb je eigen vervoer nodig.
Contactpersoon naam medewerkers Planbureau Thuiszorg
Contactpersoon functie planners
Plaatsingsdatum 12/03/2018
Sluitingsdatum 31/08/2018

Solliciteren
E-mail  solliciteren@mosaezorggroep.nl
Meer info  www.mosaezorggroep.nl