Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62728

Vacature: Parttime Spinning Instructeur voor BijHoen in Brunssum

VACATURENR lv-62728 (13-03-2018)

SPINNING INSTRUCTEUR, M/V, 5 UUR.


Ben jij Spinninginstructeur en opzoek naar 5 lesuren in de week? Dan we zoeken jou! We zijn niet opzoek naar een freelancer of instructeur die op verschillende plaatsen les geeft, maar naar een vast onderdeel en vast gezicht in ons team.

Taken en verantwoordelijkheden
Ter aanvulling van onze Afdeling Sport zijn wij op zoek naar een enthousiaste gecertificeerde Spinning Instructeur (m/v) met eventuele uitbreiding naar andere groepslessen.

Opleidingseisen
  • Certificering Spinning/indoor cycling
  • Klantvriendelijk & Enthousiast
  • Sportieve en energieke uitstraling
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Goede communicatievaardigheden

Wie zijn wij
BijHoen Fitness & Wellness is gevestigd in een monumentaal pand aan de Uranusstraat in Brunssum (Treebeek), op nog geen steenworp afstand van Heerlen (Hoensbroek). Met de ruime gratis parkeermogelijkheden en de karakteristieke sfeer van de locatie is deze club uniek te noemen.

We zijn er trots op dat een ware afspiegeling van de samenleving bij ons lid is. Het jongste lid is 6 weken oud en de oudste maar liefst 89! Dat is het geheim van de ontspannen en ongedwongen sfeer in de club. Je hoeft bij ons niet de snelste, sterkste, mooiste of sportiefste te zijn, iedereen wordt geaccepteerd zoals hij of zij is.

Ben jij gek van spinning? Ben je betrokken en altijd netjes op tijd? Denk jij dat jij deze uitdaging aan kan? Dan ben jij diegene die wij zoeken.

Stuur jouw CV naar sollicitatie@bijhoen.nl.

Solliciteren
E-mail  sollicitatie@bijhoen.nl
Meer info  www.bijhoen.nl