Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62729

Vacature: Directeur voor Stichting Prisma in Peel en Maas

VACATURENR lv-62729 (13-03-2018)

Voor De Horizon (Grashoek) en Onder de Linden (Beringe) is Stichting Prisma op zoek naar een fulltime:

DIRECTEUR (M/V)

Beide scholen zijn volop in ontwikkeling en volgen daarin hun eigen route.

Voor de Horizon, een school van 141 leerlingen, stimuleer je het zelfstandige team bij de doorontwikkeling van het kindnabij onderwijs, geef je leiding vanuit de kritische dialoog met empathie en gedrevenheid en stel je jezelf in verbinding met de gemeenschap in Grashoek. Je bent integer, een uitstekende communicator en pro-actief.

De 161 leerlingen en teamleden van Onder de Linden zijn op zoek naar een directeur die inspirerend leiderschap toont vanuit eerlijke en open communicatie met alle betrokkenen, met het hele team en ouders de visie op onderwijs innovatief kan doorontwikkelen, met kennis van onderwijs, maar die zeker ook veranderkundig aandacht heeft voor de processen die spelen in dit nieuwe team.

Voor beide scholen hebben we aandacht voor zowel de persoonlijke als de cognitieve ontwikkeling van de kinderen. Binnen onze scholen is veel ruimte voor innovatie en werken we actief samen met Hoera kinderopvang aan IKC’s. Bij alles vragen we ons af: “wat is goed voor kinderen”? Dat is ons leidend motief en daarvoor willen we ver gaan. Scholing, coaching en leren van elkaar worden binnen de scholen actief ingezet om met elkaar verder te komen in deze ambitieuze onderwijsopdracht.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een relevante opleiding op HBO+ niveau en bent ingeschreven in het schoolleidersregister of bent hiertoe bereid. Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over de volgende kwaliteiten: flexibel gedrag, ondernemerschap, organisatiesensitiviteit, visie, zelfontwikkeling en situationeel leiderschap.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een arbeidsovereenkomst binnen een dynamische werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO PO.

Meer informatie?
Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Paula Corsten, Voorzitter CvB (077-3079748). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ellen van Kester, HR Manager (06-48534764).
Bekijk ook onze websites: www.prisma-spo.nl, www.horizongrashoek.nl en www.bsodl.nl

Solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je sollicitatie o.v.v. vacaturenummer 18.02 naar hr@prisma-spo.nl. Onconventionele sollicitaties worden bijzonder gewaardeerd. De reactietermijn voor deze vacature sluit op maandag 26 maart 2018. De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdagavond 3 april.
Voor deze functie is een verklaring omtrent gedrag vereist. Een selectieassessment behoort tot de mogelijkheden.
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  hr@prisma-spo.nl
Meer info  www.prisma-spo.nl