Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62731

Vacature: Medewerker Salarisverwerking voor AB Werkt in Roermond

VACATURENR lv-62731 (13-03-2018)

Uitdagende baan voor een ondernemende collega binnen onze afdeling salarisverwerking die vloeiend Pools én Nederlands spreekt. Heb jij het in je?
De coöperatie helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen. Onze kracht ligt in bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen wij voor werknemers in het beheer van de leefomgeving, zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Daarnaast geven we brede HRM-ondersteuning aan leden en andere opdrachtgevers. Een deel van het werk bij onze relaties wordt ingevuld door arbeidsmigranten (veelal Poolse medewerkers).

Voor ons hoofdkantoor in Herten hebben wij een vacature voor een (0,8 – 1,0 FTE)

MEDEWERKER SALARISVERWERKING POOLS / NEDERLANDS SPREKEND


Met alle veranderende wet- en regelgeving wordt de loonstrook steeds complexer. Als onze medewerkers vragen hebben over hun loonstrook kunnen ze hiervoor bij jou terecht. Met zorg en aandacht behandel je iedere vraag. Daarnaast werk je ook actief mee bij de wekelijkse urenverwerking van onze flexkrachten. Dit alles in een omgeving die continue in ontwikkeling is, mede vanwege de snelle groei van onze organisatie.

Pro-actieve aanpakker
Je maakt deel uit van een gepassioneerd team waarmee je wekelijks zorg draagt voor de verwerking en controle van de gewerkte uren van onze flexkrachten. Het aansturen van loonberekeningen en facturatie valt ook onder dit proces. De verloning vindt plaats conform de voorwaarden omtrent inlenersbeloning zoals bepaald in de ABU CAO. Je werkt met een modern ERP softwarepakket (Microsoft Dynamics Navision).
Je bent daarnaast het aanspreekpunt voor onze (veelal Poolse) flexkrachten als het gaat om loontechnische vragen. Deze contactmomenten verlopen via mail en telefoon.

Opleiding en ervaring
Je beschikt over een MBO+ c.q. HBO-werk- en denkniveau en hebt enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in een backoffice functie binnen de uitzendbranche. Daarnaast ben je in het bezit van PDL of ben je bereid deze opleiding te volgen. Je beheerst vloeiend zowel de Poolse als Nederlandse taal en hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Goede voorwaarden, leuke baan
Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. En bij een fulltime aanstelling heb je bij recht op 15 adv-dagen

Wil je meer weten?
Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met Erwin Bonné (Teamleider Salarisverwerking) 0475 – 35 20 30.
Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar ebonne@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Medewerker Salarisverwerking’.

E-mail  ebonne@ab-werkt.nl
Meer info  www.ab-werkt.nl