Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62753

Vacature: Parttime Pedagogisch Medewerker voor Mik Kinderopvang in Berg en Terblijt

VACATURENR lv-62753 (13-03-2018)

Het hart van MIK KINDEROPVANG…
… klopt al meer dan 100 jaar voor kinderen en ouders. Generaties lang bieden we betrouwbare en betaalbare kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op meer dan 60 locaties in Zuid-Limburg. Binnen dit gebied werken we aan een sterke verbinding met verschillende onderwijsinstellingen en andere samenwerkingspartners, om samen onze krachten te bundelen. We zetten onze rijke ervaring liefdevol en professioneel in om kinderen een krachtige start te bieden. We koersen op kwaliteit en ontwikkeling. Daarmee dagen we onszelf, de kinderen en iedereen waarmee we samenwerken uit om steeds met een nieuwsgierige blik te kijken. We omarmen de wereld om ons heen en ieders eigenheid daarbinnen.

Bij MIK…
… bouwen kinderen niet alleen mooie zandkastelen of hoge torens van blokken. Ze bouwen aan vriendschappen en vormen zichzelf in eigen tempo. Ze beleven avonturen en maken plezier. Gaan op ontdekkingstocht en leren elkaar waarderen om wie ze zijn of willen zijn. MIK bouwt samen met ouders en haar samenwerkingspartners aan de beste kinderopvang die we de kinderen kunnen geven. Een krachtige start, waarvan kinderen groeien!

Voor ons kinderdagverblijf en onze BSO in Berg en Terblijt zijn op korte termijn op zoek naar een


PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Voor ongeveer 24 uur per week,

verdeeld over 3 ochtenden peuteropvang en 3 middagen BSO

De functie:
Voor onze Peuterspeelzaal zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 3 ochtenden per week en voor de BSO zoeken we een echte kartrekker voor 3 middagen per week. Gedurende schoolvakanties wordt flexibele inzet in de BSO gevraagd.
Je gaat deel uitmaken van een klein en collegiaal team die allemaal graag de opvang in Berg opnieuw op de kaart willen zetten. Momenteel wordt de opvang ook intern verhuisd en na april gaan we aan de slag vanuit een prachtige ruimte, helemaal ingericht voor alle gezellige activiteiten die jij mee gaat opstarten!

Wij vragen:
Zichtbaar enthousiasme in het werken met kinderen en affiniteit met de BSO doelgroep. Je toont initiatief en werkt vol trots in onze peuteropvang en BSO. Je hebt een kindgerichte manier van werken en beschikt over het VVE Speelplezier certificaat of hebt het Vversterk certificaat. Je bent in staat om open te communiceren en feedback op een positieve en opbouwende manier te geven en te ontvangen.
Onze voorkeur gaat uit naar een collega die de gehele omvang van de diensten kan invullen.

Wij bieden:
Een vaste plek bij een leuke locatie en in een collegiale groep, met veel ruimte voor jouw inbreng, ideeën en creativiteit. We stellen de kinderen en hun welzijn altijd op de eerste plaats en durven hierover met elkaar ook discussie te voeren.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. De salarisinschaling bedraagt minimaal bruto € 1.943- en maximaal € 2.652,- (op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Solliciteren of meer informatie?
Heb je interesse in de functie? Stuur dan vóór 26 maart a.s. je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en jouw Curriculum Vitae onder vermelding van vacaturenummer PM.BERG_2018.03 naar: personeelszaken@mik-kinderopvang.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Devoi, locatiehoofd 06-15611387 of met Tijn Beekmans, personeelsfunctionaris 043-3517177.

De gesprekken zullen op korte termijn plaatsvinden

NB: deze vacature wordt ook intern gepresenteerd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

E-mail  personeelszaken@mik-kinderopvang.nl
Meer info  www.mik-kinderopvang.nl