Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62765

Vacature: Parttime Junior Secretaresse voor Van Riet & Rober Advocaten in Hoensbroek

VACATURENR lv-62765 (14-03-2018)

PARTTIME JUNIOR SECRETARESSE GEZOCHT!

Per direct Beschikbaar.

Ben jij vorig jaar afgestudeerd op mbo 3 óf 4 niveau secretarieel en heb jij je droombaan nog niet gevonden? Dan zoeken wij wellicht jou!

Wij, een middel klein advocatenkantoor in Hoensbroek, zijn op zoek naar een junior secretaresse (voor minimaal 20 en maximaal 32 uur, in elk geval dinsdag, donderdag en vrijdag) die secretariële ondersteuning kan bieden. Bij vakanties en/of ziekte verwachten wij dat je extra kunt komen werken.

Wat verwachten wij van jou?
Dat je goed de Nederlandse taal beheerst en blind kunt typen. Uiteraard zullen wij je met een testje uitdagen.
Daarnaast sta je stevig in je schoenen, ben je een toegankelijke en communicatieve collega (teamplayer) en weet je met vertrouwelijke informatie om te gaan. In het begin zal het met name geen probleem moeten zijn om naast je normale werkzaamheden praktische hand- en spandiensten te gaan verrichten en al doende zullen wij – je directe collega’s – je “opleiden” tot de vaardigheden van een juridisch secretaresse.
Ten overvloede geven wij aan dat het uiteraard van belang is dat je een goede kennis en beheersing van het MS officepakket hebt.

Uitsluitend sollicitaties die voldoen aan de “desired skills and experience” worden in behandeling genomen. Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste professionele werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

Reacties en/of sollicitaties graag enkel en alleen via mail: info@vanrietrober.nl

E-mail  info@vanrietrober.nl
Meer info  www.vanrietrober.nl