Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62767

Vacature: Facilitair Teamleider voor Koraal in Heel

VACATURENR lv-62767 (14-03-2018)

Facilitair Teamleider (werklocatie Heel)

Overig

Koraal
Werkveld: Gehandicaptenzorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 36 uur per week


Binnen de Serviceorganisatie zijn wij ten behoeve van de regio Noord- en Midden-Limburg op korte termijn op zoek naar een Facilitair Teamleider.

Functieomschrijving
De Facilitair Teamleider Serviceorganisatie adviseert, op verzoek en op eigen initiatief, de leidinggevenden binnen de regio op het gebied van facilitaire dienstverlening en vastgoed.
Eén van zijn belangrijkste opdrachten is om een kwalitatief krachtig regioteam rondom de cliënt te bouwen, binnen de kaders van de door hem op te stellen Dienstverleningsafspraken (DVA) en met zoveel mogelijk participatie van de cliënten zelf. Hij is verantwoordelijk voor de continue (door)ontwikkeling van zijn team door het optimaliseren van het zelf organiserende vermogen. Eigen regie en aanspreekcultuur vormen daarbij de norm.
Daarnaast creëert de Facilitair Teamleider middels de bedrijfsvoering de juiste randvoorwaarden om een goed onderbouwde Dienstverleningsafspraak (DVA) tot stand te laten komen, zorgt hij ervoor dat de doelstellingen worden verwezenlijkt en optimaliseert hij de kwaliteit van de dienstverlening.
De Facilitair Teamleider wordt hiërarchisch aangestuurd door de manager Serviceorganisatie. Gezien de uitdagingen die met hun opdracht gepaard gaan vindt tevens gedurende max. 2 jaar coaching van alle Facilitair Teamleiders Serviceorganisatie plaats door onze Teamcoach.

Wij vragen
  • Een afgeronde HBO opleiding Facilitair Management, waarbij sprake is van aantoonbaar meerjarige vergelijkbare verantwoordelijkheid op het terrein van leidinggeven en coachen.
  • Je bent van nature gericht op de ontwikkeling en groei van anderen, weet medewerkers te enthousiasmeren en motiveren en beschikt verder over de volgende competenties: empathie, kunnen omgaan met weerstanden, overtuigingskracht, resultaatgerichtheid, het kunnen schakelen en acteren op verschillende niveaus, omgevings- en organisatiesensitief, verbindend.
  • Analytisch vermogen en het financieel-economisch inzicht om via managementinformatie en DVA afspraken, jaarplan e.d. invulling te geven aan een correcte bedrijfsvoering en opbouw en inrichting van het team;
  • Tenslotte ben je in staat om op pro-actieve wijze verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van jouzelf, je collega’s en van de ontwikkeling van het werk, waardoor vakkennis actueel blijft en jouw werk en het werk van de medewerkers als professional herkend en erkend wordt.

Dienstverband
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met mogelijk daarna een aanstelling voor onbepaalde tijd;
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een boeiende werkomgeving, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de woonbeleving van onze cliënten.

Werktijden
Kantoortijden

Salaris
  • Inschaling volgens CAO Gehandicaptenzorg schaal 55 (minimaal
€ 2.607,- bruto per maand en maximaal € 3.847,- bruto per maand). De nieuwe functie moet nog worden beschreven en gewaardeerd, dit zal in de eerste helft van 2018 plaatsvinden.

Aanvullende informatie
Koraal biedt een uniek, integraal aanbod van zorg, onderwijs én arbeid voor mensen met een complexe problematiek, waarbij de ondersteuning van cliënten en leerlingen in elk van hun levensdomeinen (wonen, leren, werken) op elkaar wordt afgestemd. Koraal heeft meer dan 30 locaties welke zijn ingedeeld in zes regio’s in Limburg en Noord-Brabant. Daarnaast heeft Koraal een landelijk werkend expertisecentrum waarin alle specialistische kennis gebundeld wordt. Koraal biedt aan meer dan 5.000 cliënten per dag ondersteuning en advies. Er zijn meer dan 3.500 medewerkers werkzaam.

Koraal heeft zijn afdelingen HVO (Huisvesting, Vastgoed en Onderhoud) en het facilitaire onderdeel RIF FM samengevoegd, waardoor de Service-organisatie is ontstaan. De Serviceorganisatie is zo opgezet dat zij optimale dienstverlening kan geven aan de regio's van Koraal. Meer informatie over Koraal: www.koraalgroep.nl

Informatie Meer informatie kun je inwinnen bij dhr. G. Lugger, telefoonnummer 06-14 37 80 36.

Een assessment zal deel uitmaken van de procedure.

Solliciteren

Organisatie Koraal
E-mail U kunt uitsluitend reageren via onderstaande link vóór 28 maart 2018.
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 14/03/2018
Sluitingsdatum 28/03/2018


Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.koraalgroep.nl