Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62768

Vacature: Online Designer Web en Video voor C-community in Klimmen

VACATURENR lv-62768 (14-03-2018)

ONLINE DESIGNER VOOR WEB EN VIDEO

C-community mensen zijn goede reclame- en communicatieprofessionals die de ambitie hebben om steeds beter te worden. Daarom willen we nieuwe collega’s aannemen die ook vernieuwend zijn. Om samen een 'communicatie community van reuzen' te bouwen. Het is een taak die nooit compleet is. Dus vertel ons: wat kun jij naar het feestje brengen behalve dat je een professionele en enthousiaste online designer bent met passie voor je vak?

Over C-community
C-community is een strategische, dwarsdenkende communicatiepartner voor bedrijven in en buiten Nederland. We hebben een sterke reputatie in communicatiestrategie én creatief concept. Bedrijven die een omslag willen maken, die willen pionieren, die nieuwe groei willen realiseren voelen zich bij ons thuis. Vanuit een unieke, moderne locatie in Klimmen zetten wij samen met onze klant een brand neer dat relevant is voor zijn doelgroep en markt. Steeds vaker ontwikkelen we ook de complete employer branding waarachter de organisatie van onze opdrachtgever zich gaat scharen. Nadat wij het concept hebben ontwikkeld, nemen wij een perfecte creatieve uitvoering voor onze rekening. Van idee naar beeld, tekst en storytelling, in alle communicatievormen en -kanalen. In ons bureau heerst een goede vibe: niet te veel praten, maar doen.

Wat je gaat doen
Je werkt met de beste mensen in de branche. Samen met art directors en communicatiespecialisten werk je aan het ontwikkelen van strategie en concept. Allemaal slimme, zelfstandige, betrokken en leergierige collega's. Door zo samen te werken, begrijpen we elkaar en onze klanten beter en kunnen we op een hele leuke manier, zeer resultaat- en klantgericht werken.

Je krijgt een prominente plaats in ons team. Hoewel jouw vakgebied online is, zullen we ook je input vragen bij offline en branding projecten. Als proactieve online designer vertaal je input van klanten moeiteloos naar een aantrekkelijk, goed werkend online product. Je designs zijn verfrissend en modern en je vindt UX / UI erg belangrijk. Kortom: als jij een doelgerichte responsive online oplossing realiseert met focus op conversie en SEO, realiseer je een wow-effect!

Wie je bent
Je bent een ervaren online designer die niet bang is voor verantwoordelijkheid. Je hebt een professionele en open houding, werkt nauwkeurig en staat stevig in je schoenen. Feedback zie je als een mogelijkheid om jezelf continu te verbeteren. Je streeft altijd naar resultaten van hoge kwaliteit en kunt ook goed presteren onder druk. Je neemt initiatief, bent zelfstandig en communicatief vaardig.

Taken en verantwoordelijkheden
Van jou als online designer vragen we:
 • Ruime kennis van, en ervaring met Indesign, Photoshop en Illustrator.
 • Veel gevoel voor vorm en vormgeving en een gezonde portie creativiteit.
 • Ervaring met het ontwerp van doelgerichte, mobile en responsive online communicatie en animaties.
 • Meten is weten! Ruime kennis en ervaring in het koppelen van Google Analytics en andere instrumenten om online doelen te meten.

Jouw achtergrond en track record
 • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur digitale media, webdesign of iets soortgelijks
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van online design
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met Wordpress, HTML5 en CSS3
 • Affiniteit met PHP, Javascript, Bootstrap, Jquery
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met Google Analytics
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met zoekmachine-optimalisatie
 • Je beheersing van de Nederlandse taal is vlekkeloos. Je spreekt Engels en bij voorkeur ook Duits
 • Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op online gebied en je volgt dit op de voet

Concreet bieden wij jou
 • Leuke collega’s en hele leuke klantopdrachten met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Mooie uitdagingen waarin je vernieuwend bezig kunt zijn
 • Inspirerende, internationale werkomgeving
 • Doorgroeien naar nevenfuncties
 • Ruimte om mee te denken over de verbetering van onze werkprocessen en daarmee het bureau naar een nog hoger niveau tillen
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een goed geoutilleerde werkplek met veel licht

Enthousiast?
Ben je niet bang geprikkeld te worden en wil je samenwerken aan geweldige projecten? Stuur dan je cv met concrete ervaring, pasfoto en link naar je online portfolio naar renata.chiaradia@c-community.com.

E-mail  renata.chiaradia@c-community.com
Meer info  www.c-community.com