Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62772

Vacature: Medewerker Accounting voor Stichting Land van Horne in Weert

VACATURENR lv-62772 (14-03-2018)

MEDEWERKER ACCOUNTING


Stichting Land van Horne
Afdeling Financiën & Control

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies; Financ./ Administratief
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 28 - 36 uur gemiddeld per week
Opleidingsniveau: HBO Bachelor | NLQF 6
:HBO+ | NLQF 7


Functieomschrijving
Je werkt in het team administratie en overziet de volledige boekhouding en slaat de brug tussen de financiële administratie en de Financial controller. Je verwerkt de cijfers uit de financiële administratie en salarisadministratie in de maand- en kwartaalrapportage, de jaarrekening en begroting. Je ondersteunt de Business controller bij bedrijfseconomische vraagstukken.
  • Je draagt zorg voor een adequaat en soepel integraal proces van de financiële administratie. Je analyseert en adviseert over de inrichting en werking van financieel administratieve processen en het financiële systeem en overlegt hierover met de Financial controller. Je signaleert en identificeert risico’s met betrekking tot processen van de financiële administratie en overlegt hierover met de Financial controller. Je ondersteunt het team administratie door werkbeschrijvingen op te stellen om een soepele procesgang van de financiële administratie te kunnen volgen.
  • Je voert maandelijks een eindcontrole uit op juistheid, tijdigheid en volledigheid van de ingevoerde mutaties in het grootboek, de onderliggende aansluitingen en overlegt hierover met de medewerker financiële administratie. Je draagt zorg voor een juiste weergave van de werkelijk gerealiseerde cijfers in de maand- en kwartaalrapportage, de begroting en de jaarrekening Je draagt zorg voor de onderliggende specificaties van de begroting en de jaarrekening en voert cijferbeoordelingen uit voor de maand- en kwartaalrapportage, de begroting en jaarrekening en rapporteert hierover aan de Financial controller of Business controller Je ondersteunt de Businesscontroller bij bedrijfseconomische vraagstukken.
  • Je voert ondersteunende werkzaamheden uit t.b.v. het team Control.

Wij vragen
Je bent onderzoekend, analytisch sterk en beschikt over kritisch denkvermogen. Bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding op het gebied van de financiële administratie of accountancy. Je bent accuraat, zelfstandig en een echte teamplayer, met een eigen mening waarmee prettig samen is te werken, solliciteer dan op deze uitdagende functie.

Dienstverband
Wij bieden een interessante functie met diverse uitdagingen. De arbeidsduur bedraagt 36 uur gemiddeld per week en in overleg kan een minimale arbeidsduur van 28 uur worden afgesproken. Je krijgt een contract aangeboden voor de duur van een jaar met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd na afloop.

Werktijden
Dagdienst.

Salaris
De Stichting Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Tak, manager Financiën & Control, T 088 987 80 57.

Past de functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via onze website: www.landvanhorne.nl.

Solliciteren
Organisatie Land van Horne
Vacaturenummer 18.080
Contactpersoon naam Ilse Tak
Contactpersoon functie Manager Financiën & Control
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 14/03/2018
Sluitingsdatum 30/03/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.landvanhorne.nl