Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62773

Vacature: Restaurant Manager voor Winselerhof in Landgraaf

VACATURENR lv-62773 (14-03-2018)

RESTAURANT MANAGER GEZOCHT VOOR WINSELERHOF

Over Winselerhof
De Winselerhof is een 16e eeuwse herenboerderij met 49 kamers. ‘Savour the south’ bepaalt de sfeer op het landgoed. De Limburgse gastvrijheid gaat hand in hand met de Italiaanse invloeden. Dit komt vooral naar voren in de keuken van Pirandello met uitzicht over de wijngaard en Luigi’s Lunchrestaurant en bar, gevestigd in de gewelvenkelder met daarbij de wijnkelder. Daar waar op weekdagen de zakelijke gasten hun weg weten te vinden naar de Winselerhof, is er in het weekend ruimte voor leisuregasten en veel feesten & partijen. De nodige huwelijken worden gesloten op het landgoed met aansluitend smaakvolle diners en feesten. Winselerhof is aangesloten bij Small Luxury Hotels of the World.

De functie
Als Restaurant Manager ben je verantwoordelijk voor Restaurant Pirandello en Luigi’s Lunchrestaurant en Bar. Je geeft leiding aan circa 20 Medewerkers Bediening (fulltimers en parttimers). We zijn op zoek naar een teamplayer die ook in staat is om buiten de kaders van zijn eigen afdeling te denken. Kortom iemand die medewerkers kan coachen, inspireren en motiveren. Daarnaast werk je nauw samen met de Chefkok.

Je vindt het als vakman/-vrouw vanzelfsprekend om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Dit doe je op een gastvrije en professionele manier.

Je hebt cijfermatig inzicht en bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het afdelingsbudget. De werkzaamheden voer je zelfstandig uit en je hebt een behoorlijke mate van vrijheid om een creatieve invulling te geven aan de afdeling F&B van de Winselerhof. De nadruk ligt met name op ‘fine dining’.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:
 • Ontvangen en placeren van gasten en de rol van gastvrouw/-heer vervullen;
 • Samenstellen van de menu- en wijnkaart en adviseren over wijn spijs combinaties;
 • Raadplegen van de keukenbrigade bij uitzonderlijke wensen van gasten;
 • Beoordelen, stimuleren en coachen van medewerkers en hun ontwikkeling;
 • Het mede voeren van o.a. selectie- en verzuimgesprekken;
 • Het opstellen van dienstroosters;
 • Signaleren van verbeterpunten zodat de voortgang niet in gevaar komt.

De competenties die behoren bij de functie zijn:
 • Inlevingsvermogen
 • Leidinggeven
 • Uitstraling
 • Plannen & organiseren
 • Fatsoen
 • Stressbestendigheid
 • Actief
 • Gastgerichtheid

Wat vragen wij van je?
Vanwege het vele gastencontact beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt naast een uitstekende kennis van de Nederlandse taal ook een goede kennis van de Engelse en Duitse taal in woord. Door je representatieve, optimistische en vriendelijke uitstraling laat je zien dat de gasten méér dan welkom zijn.


Wat bieden wij jou?
Een zeer uitdagende functie bij een groeiend familiebedrijf in het topsegment binnen de hotellerie met in totaal ruim 360 medewerkers, verdeeld over vier verschillende locaties. Wij geven medewerkers veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast zijn wij een sociale werkgever en hebben wij oor en oog voor onze mensen.
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Tevens bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusplan, collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan/sportabonnement, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage-faciliteiten bij alle locaties van Oostwegel Collection.

Heb je interesse in deze uitdagende functie?
Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Voldoe je aan het profiel, spreken onze persoonlijke werkwijze en hands-on stijl jou aan en bouw jij graag mee aan de verdere groei, doorontwikkeling en professionalisering van ons mooie familiebedrijf? Dan ben jij degene die wij zoeken!
Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en toetsen de (sociale) capaciteiten en persoonlijke ambities door kandidaten, die in onze ogen voldoen aan de selectiecriteria en het competentieprofiel, uit te nodigen voor twee gesprekken. Een assessment maakt tevens deel uit van de selectieprocedure. Wij maken gebruik van de TMA-Methode.

Ben je enthousiast geworden?
Mail dan jouw motivatiebrief en recent cv naar carriere@oostwegelcollection.nl
Als je meer informatie wenst, neem dan contact op met een van de collega’s van de afdeling P&O op telefoonnummer: 043-6088880.

Afdeling: Restaurant
Contractvorm: Fulltime (38 uur per week)
Werktijden: Flexibele diensten tussen maandag en zondag
Salaris: Afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring
Opleidingseisen: MBO of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde MHS of HHS of gelijkwaardig
Ervaring: Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie in de luxe horeca/hotellerie

Solliciteren
Solliciteren en/of vragen kun je richten aan de afdeling Personeel & Organisatie (e-mail carriere@oostwegelcollection.nl)

E-mail  carriere@oostwegelcollection.nl
Meer info  www.oostwegelcollection.nl