Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62774

Vacature: (GZ) Psycholoog voor Cicero in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-62774 (14-03-2018)

Vacaturemelding

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.
Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan ruim 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Met ingang van 1 april 2018 is binnen het Cicero Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding (CEBB) de functie vacant van

(GZ) PSYCHOLOOG

24-32 uur per week (uren in overleg bespreekbaar)


Functie-informatie
Als (GZ) psycholoog word je hoofdzakelijk ingezet binnen de geriatrische revalidatiezorg van Cicero Zorggroep. Je bent voornamelijk werkzaam binnen een tweetal werklocaties, te weten de revalidatieafdeling bij zorgcentrum ‘t Brook in Voerendaal en twee geriatrische revalidatieafdeling op de locatie van Adelante in Hoensbroek: de Eik en de CVA Stepped-Care- Unit. Deze laatste afdeling is speciaal gericht op revalidatie van CVA-patiënten en wordt samen met Adelante gerund.
De revalidatie van Cicero Zorggroep mag rekenen op een uitstekende reputatie binnen heel Limburg, mede te danken aan de diverse specialisaties. Voor onze psychologen ligt de focus binnen de revalidatie op behandeling en begeleiding van CVA cliënten.
De snelle en efficiënte revalidatie na een beroerte wordt bijzonder goed gewaardeerd door onze cliënten. Maar ook bijvoorbeeld onze orthopedische revalidatie staat hoog aangeschreven. Ons multidisciplinaire team gepassioneerde professionals, waar je als (GZ) psycholoog deel van uitmaakt, levert dan ook topkwaliteit en maatwerk in een dynamische omgeving waar de cliënt centraal staat.
Naast de geriatrische revalidatiezorg bied je daarnaast ook af en toe ondersteuning binnen de extramurale zorg van Cicero Zorggroep waarbij je werkgebied Zuid-Limburg beslaat.
In de functie van (GZ) psycholoog kom je vakinhoudelijk te werken binnen een team van in totaal 8 (GZ) psychologen.

Functieomschrijving
 • Onder jouw supervisie wordt (neuro)psychologisch onderzoek verricht met betrekking tot gedrags-, cognitieve- en stemmingsproblemen.
 • Je interpreteert betreffende onderzoeksgegevens en zorgt voor verslaglegging.
 • Je stelt specifieke behandelindicaties vast in nauw overleg met de cliënt en hun familie en zorgt voor het opstellen van de behandelplannen.
 • Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg waarin de behandelplannen worden geëvalueerd met de verschillende disciplines van het overleg.
 • Je toetst de resultaten van de behandelingen en evalueert deze. Indien nodig stel je de behandelingen bij en breng je het behandelteam op de hoogte van het behandelingsverloop en van de evaluatie.
 • Je voert de behandelplannen uit gebruik makend van enkele therapievarianten.
 • Je geeft advies en begeleiding aan cliënten en hun familie alsmede aan het multidisciplinaire team en neemt deel aan aanvullende zorgprojecten.

Functie-eisen
 • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde GZ opleiding (BIG geregistreerd).
Kandidaten met een afgeronde opleiding psychologie (bij voorkeur gerontopsychologie) worden ook uitgenodigd om te solliciteren.
 • Bij voorkeur beschik je over aantoonbare ervaring/affiniteit met de ouderenzorg.
 • Indien je beschikt over een aantekening testdiagnostiek, is dit een pre.
 • Je bent in staat om zelfstandig in multidisciplinair verband te kunnen werken en daarbij je eigen vakgebied te vertegenwoordigen.
 • Daarnaast ben je in staat om snel te kunnen schakelen en handelen daar het een dynamische werkomgeving betreft binnen de geriatrische revalidatiezorg.
 • Je bent bereid om, in overleg, flexibel te werken en/of extra uren te werken.
 • Je beschikt over eigen vervoer.

Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor de duur van één jaar, met de intentie bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen.
De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT in functiegroep FWG 65 (GZ psycholoog) of FWG 60 (psycholoog).
Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT (Verpleging – Verzorging en Thuiszorg) van toepassing.

Inlichtingen:
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je hiervoor terecht bij Mieke Smeets, psycholoog, T 06-12248278 en Anne Kremer, manager behandeling transmurale zorg,
T 06-30900812.

Sollicitaties
Je schriftelijke sollicitatie kun je vóór 28 maart 2018 richten aan:
Stichting Cicero Zorggroep, Postbus 149, 6440 AC Brunssum t.a.v. Ellis Op den Kamp, recruiter, onder vermelding van vacaturenummer: AS-V1821.
Of reageer per mail: sollicitatie@cicerozorggroep.nl

E-mail  sollicitatie@cicerozorggroep.nl
Meer info  www.cicerozorggroep.nl