Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63004

Vacature: Teamleider Logistiek voor Renewi in Heerlen

VACATURENR lv-63004 (27-03-2018)

Een duurzame samenleving waarin afval niet bestaat? Renewi zet zich daarvoor in. Als Teamleider Logistiek ben je verantwoordelijk voor jouw team van ongeveer 25-40 chauffeurs.

TEAMLEIDER LOGISTIEK (1FTE), STANDPLAATS HEERLEN


Weet jij logistiek en management feilloos te combineren? En deins je niet terug voor een uitdaging waarbij je ongeveer 25-40 chauffeurs aanstuurt? Kom dan ons team versterken op de locatie Heerlen waar we veel verschillende afvalstromen verwerken en werk mee aan een schonere leefwereld door deel uit te maken van onze recycle beweging!

Als Teamleider Logistiek ben jij verantwoordelijk voor je eigen team van chauffeurs. Jouw belangrijkste doelstelling hierbij is het realiseren van de centraal aangeleverde planning door het mensgericht leiding geven aan de chauffeurs/beladers en het bewaken, verbeteren en hooghouden van de kwaliteit van de dienstverlening.

Jouw andere werkzaamheden
  • Je onderhoudt intensief contact met de centrale planning en het klant contact center voor optimale aansturing van de chauffeurs maar bent ook verantwoordelijk voor de juiste inzet van de middelen voor de NAM en overige klanten.
  • Je fungeert als eerste aanspreekpunt in alle personele aangelegenheden, geeft uitvoering aan HRM richtlijnen, houdt functionerings- en beoordelingsgesprekken en hebt een leidende rol in verzuimbegeleiding.
  • Je houdt werkplek inspecties, werkoverleggen en Toolboxmeetings en controleert of de terrein reglementen en de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd conform de geldende (SHEQ) richtlijnen.
  • Je doet voorstellen voor het optimaliseren van het werkproces en de kwaliteit van de dienstverlening door chauffeurs en initieert en begeleidt projecten en verbeterprocessen.

Jouw profiel
Doelgericht, open en eerlijk, dit zijn de kernwaarden die jou perfect omschrijven. Verder ben je klant- en mensgericht, innoverend, stressbestending en flexibel. Je bent een echte mensenmens en weet de mensen om je heen te motiveren en enthousiasmeren.
  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau met ervaring of bent een ambitieuze HBO-er met enkele jaren ervaring.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je beschikt over probleem oplossend vermogen, waardoor jij in oplossingen denkt i.p.v. problemen.

Werken aan onze doelstellingen doen we niet alleen, maar samen met energieke en toegewijde collega’s die net als jij het verschil willen maken.

Ons aanbod
Vanzelfsprekend ontvang je een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vertrouwen we op je kunde en kennis, waardoor je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandig werken. Dat betekent dat iedere dag anders is. Wat je mag verwachten? Dat je kunt blijven groeien, vakmatig en persoonlijk, in een no-nonsense organisatie die volop in beweging is. De structuur binnen onze organisatie is plat; je begeeft je in een open en informele omgeving waar snel en duidelijk wordt gecommuniceerd.

Zin om het samen met ons aan te pakken?
Zet jouw leidinggevende talent in en draag bij aan een wereld waarin afval niet bestaat. Upload je cv en motivatie via de ''Solliciteer" button: vertel ons wie je bent, waar je kracht ligt én hoe jouw werkervaring aansluit bij deze uitdaging. Meer weten? Neem dan contact op met Martijn Ruth, via +31 88 700 3700.

Gelijke kansen vinden we belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren.

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.

Deze vacature verschijnt tegelijkertijd intern en extern. Bij gelijke geschiktheid gaat een interne kandidaat voor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.vangansewinkel.com