Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63101

Vacature: Aankoopadviseur Personenauto voor Hekkert Autogroep in Venlo

VACATURENR lv-63101 (03-04-2018)

Hekkert Autogroep is dé Opel dealer voor geheel Limburg. Vanuit 6 vestigingen op strategische locaties in Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond, Weert en Venlo dragen we met ruim 100 medewerkers bij aan alle aspecten rondom mobiliteit. Van koop tot (private) lease, financieren en verzekeren, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Bij al deze activiteiten is het ons streven om de verwachting van de klant te overtreffen en te investeren in een langdurige klantrelatie.

Hekkert Autogroep is altijd op zoek naar nieuwe manieren om het serviceniveau te verhogen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten 100% tevreden zijn. Om al onze showroomklanten optimaal tijd en aandacht te kunnen geven, hebben wij het traditionele showroomverkoopproces opgedeeld in een aantal verschillende functies: (a) online leadgeneratie en leadopvolging als onderdeel van ons Klanten Contact Center in Heerlen, (b) aankoopadvies in onze showrooms en tot slot (c) de aflevering en nazorg door aparte afleverspecialisten.

Opel maakt momenteel in Nederland een periode van flinke groei door. Om alle leads en showroomklanten optimaal te adviseren en begeleiden bij hun keuze voor een nieuwe Opel of Opel Occasion zijn wij momenteel voor onze vestiging in Venlo op zoek naar een:

FULLTIME AANKOOPADVISEUR PERSONENAUTO’S ( V/M )

De functie
 • Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om klanten op een deskundige en klantvriendelijke wijze te adviseren over onze modellen. Hierbij draag je de kwaliteit, service en positieve emoties van het merk Opel en het dealerbedrijf Hekkert Autogroep uit;
 • Je gaat 100% voor elke aangeleverde lead, ongeacht de fase van het aankoopproces waarin de klant zich bevindt;
 • Je adviseert en begeleidt de klant optimaal, maar houdt tegelijkertijd altijd de focus op het sluiten van de deal;
 • Je werkt graag met ambitieuze doelstellingen en ziet het als een sport om deze te overtreffen;
 • Je hebt je administratie uiteraard op orde en zorgt na de aankoop altijd voor een perfecte overdracht van de klant aan de afleverspecialist.
 • Je registreert gedurende het gehele proces alle relevante informatie zorgvuldig en gestructureerd in het CRM systeem van Hekkert Autogroep en bent altijd gefocust op kwaliteitsverbetering.

Onze wensen
 • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding in een commerciële of dienstverlenende richting met goede cijfers afgerond;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een bedrijf waar de klant écht op de eerste plaats komt en je hebt hier voor jouw klanten aantoonbaar het verschil gemaakt. Ervaring in de autobranche is hierbij niet noodzakelijk – affiniteit met auto’s zeker wel;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met automatisering en werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je bent energiek, ambitieus en hebt een hands-on mentaliteit.

Ons aanbod
 • Een gevarieerde functie in een dynamische werkomgeving in een uitstekend presterend bedrijf;
 • Werken in een informele organisatie met korte en duidelijke lijnen;
 • Fijne directe collega’s (vrouwen en mannen) op de showroomvloer;
 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder na de inwerkperiode een lucratieve provisieregeling en auto van de zaak.

Geïnteresseerd?
Mail dan je motivatiebrief en C.V. naar de directie van Hekkert Autogroep t.a.v. Olaf Geurts: o.geurts@hekkertautogroep.nl

Voor meer informatie over Hekkert Autogroep: www.hekkertautogroep.nl

Kijk ook eens op: www.opel.nl/apps/Public/jade.aspx. Hekkert Autogroep kent nu al het hoogste percentage vrouwelijke aankoopadviseurs binnen het Opel dealernetwerk, maar verwelkomt er graag nog enkele extra.

E-mail  o.geurts@hekkertautogroep.nl
Meer info  www.hekkertautogroep.nl