Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63102

Vacature: Werkplaatsreceptionist / Aftersales Adviseur voor Hekkert Autogroep in Roermond

VACATURENR lv-63102 (03-04-2018)

Hekkert Autogroep is dé Opel dealer voor geheel Limburg. Vanuit 6 vestigingen op strategische locaties in Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond, Weert en Venlo dragen we met ruim 100 medewerkers bij aan alle aspecten rondom mobiliteit. Van koop tot (private) lease, financieren en verzekeren, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Bij al deze activiteiten is het ons streven om de verwachting van de klant te overtreffen. Dit vraagt om medewerkers die proactief met de klant meedenken, de klant werkelijk ontzorgen en daardoor bouwen aan een langdurige relatie tussen klant en Hekkert Autogroep.

Voor onze vestiging in Roermond zijn wij op zoek naar een

WERKPLAATSRECEPTIONIST / AFTERSALES ADVISEUR

De functie
Als Aftersales Adviseur ben je de spil in het contact tussen de klant en de werkplaats. Je adviseert de klant over de uit te voeren werkzaamheden. De geadviseerde zaken worden in ons dealer managementsysteem vastgelegd, zodat deze -nu of in de toekomst- op correcte wijze in onze werkplaats uitgevoerd kunnen worden. Als Aftersales Adviseur ben je o.m. betrokken bij de werkplaatsplanning, contacten met leasemaatschappijen, controle op de tijdregistratie van de monteurs en de facturatie van werkplaats- en magazijnfacturen. Als Aftersales Adviseur ben je daarnaast samen met een collega verantwoordelijk voor het tijdig voorzien van de werkplaats van alle voor reparatie en onderhoud benodigde onderdelen en materialen. Werkelijk actief voorraadbeheer zorgt hierbij voor een hoge leverbetrouwbaarheid tegen zo laag mogelijke (voorraad-)kosten.

Onze wensen
Je beschikt over minimaal een met succes afgeronde MBO-4 opleiding en hebt een sterk commerciële instelling. Je hebt affiniteit met auto’s en autotechniek, maar nog belangrijker is het vanzelfsprekend gemak waarmee je omgaat met automatisering, stressbestendigheid en de vaardigheid om duidelijk te communiceren met klanten en collega’s. De ideale kandidaat begrijpt dat je enthousiaste klanten krijgt door het tonen van uitstekend gastheerschap.

Ons aanbod
Een zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een variabele beloning op basis van prestaties maakt hier onderdeel van uit.

Geïnteresseerd?
Mail dan je motivatiebrief en C.V. naar de directie van Hekkert Autogroep t.a.v. Olaf Geurts via: vacatures@hekkertautogroep.nl

Voor meer informatie over Hekkert Autogroep: www.hekkertautogroep.nl.

E-mail  vacatures@hekkertautogroep.nl
Meer info  www.hekkertautogroep.nl