Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63106

Vacature: Projectleider voor AV Point Europe in Roermond

VACATURENR lv-63106 (03-04-2018)

AV Point Europe voorziet bedrijven en instellingen al meer dan 25 jaar van tijdelijke audiovisuele oplossingen. Dit doen wij met ruim 30 medewerkers vanuit onze vestigingen in Nederland en België.

De afdeling verhuur realiseert tijdelijke audio visuele oplossingen voor evenementen, seminars, beurzen en conferenties. Ons werkgebied krijgt steeds meer een internationaal karakter waarbij samenwerking met buitenlandse partijen steeds belangrijker wordt.

Wij komen graag in contact met een nieuwe collega voor de functie van:

(AANKOMEND) PROJECTLEIDER

Functie
Als Projectleider draag je dagelijks de eindverantwoording voor de uitvoering van de verhuur-projecten. Je zorgt voor de werkvoorbereiding van het project en communiceert de planning zowel intern met de AV technici als extern met de opdrachtgever. Je beheert de verhuurvoorraad en zorgt dat er tijdelijk onderhoud gepleegd wordt en dat de kwaliteit van de apparatuur optimaal blijft. Het gehele logistieke proces valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Profiel
Je hebt minimaal een Mbo+ niveau en al enkele jaren ervaring als av-technicus of werkvoorbereider en je bent toe aan een volgende stap dan ben je bij AV Point onze nieuwe collega. Ben jij gemotiveerd dan zorgen wij voor de opleiding.

Je hebt een ondernemersmentaliteit waarbij de kernwoorden innovatief, daadkrachtig, zelfstandig en oplossingsgericht goed in de oren klinken. Je kunt goed omgaan met de cultuur binnen een familiebedrijf en hebt een aanpak mentaliteit. Je hebt een duidelijke mening en visie welke je goed kunt delen met je nieuwe collega’s.

Ons aanbod
AV Point biedt je een zeer afwisselende baan waar gebruik gemaakt wordt van technieken die de evenementen van onze opdrachtgevers uniek maken. De teamgeest en onze werkwijze zorgen ervoor dat we steeds meer klanten krijgen. Bij AV Point vinden wij het belangrijk dat ieder project een succesverhaal is. Wij bieden jou een belangrijke rol binnen dit verhaal.

Interesse?
Bij interesse kunt u uw motivatie inclusief uitgebreide CV sturen naar postadres:
AV Point Europe BV
Maalbroek 110
6042KN Roermond
045-5230606

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  h.voss@avpoint.nl
Meer info  www.avpoint.nl