Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63122

Vacature: Projectmanager Bouwkundig Advies voor Moonen Bouw in Nuth via Q-Interim

VACATURENR lv-63122 (04-04-2018)

PROJECTMANAGER MOONEN BOUW | BOUWKUNDIG ADVIES IN NUTH VIA Q-INTERIM

Wil jij je stempel drukken op een gerenommeerd full service adviesbureau en bouwbedrijf ?

Als projectmanager bij Moonen Bouw | Bouwkundig Advies kan dat !

Moonen Bouw | Bouwkundig Advies werkt vanuit de visie: “Simply the best, better than all the rest”. Moonen Bouw is hét maatpak in de bouw: Moonen bouwt en verbouwt tot in de perfectie in heel verschillende stijlen, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Mensen bij Moonen Bouw bouwen alsof ze hun eigen huis bouwen en dat geldt voor de totale woonbeleving van zowel huis als tuin. Het verschil zit hem bij Moonen in de details en in de kwaliteit.”

Functie-omschrijving:
Als projectmanager bij Moonen Bouw ben je de spin in het web; hét aanspreekpunt en het Moonen gezicht voor de klant, onderaannemers en leveranciers. Je bent de terriër die zich in zijn project vastbijt en die zich door niets en niemand laat weerhouden om met de klant het overeengekomen resultaat met de afgesproken kwaliteit neer te zetten binnen de gestelde tijd en binnen afgesproken budget. Binnen de functie projectmanager onderkent Moonen Bouw vier rollen:

Als projectleider vorm je vanaf de start van het acquisitietraject een tandem met de acquisiteur in de zoektocht naar de echte wensen en behoeften van de klant. Hierin toon je je een vaardig adviseur en goede communicator en laat je je vanaf het allereerste begin ondersteunen door de uitvoerder en door de mannen die verantwoordelijk zijn voor het uiteindelijke bouwen. Van meet af aan zorg je dus voor de vorming van een hecht team waar je vervolgens leiding aan geeft op een dusdanige manier, dat de kwaliteiten van alle medewerkers optimaal tot hun recht komen. Je kan het plan en het bestek dromen en houdt voortdurend de vinger aan de pols van alles wat er gebeurt.

Als calculator leg je een perfect inschattingsvermogen voor de dag en weet je precies wanneer je gebruik kunt maken van normgetallen en wanneer niet en waarom. Je leest tekeningen als geen ander en weet hoe “uitvoering werkt” waardoor je altijd de juiste basis hanteert voor je calculatie. Je geeft de aannames die je maakt tijdens je calculatie altijd expliciet aan en brengt mogelijke risico’s in kaart. Je werkt gedisciplineerd en nauwkeurig en slaat geen elementen over in je calculatie.

Als technisch tekenaar gebruik je het programma Vectorworks in alles wat je doet zowel in 2D als in 3D en demonstreer je een drive om het programma echt te beheersen. Je bent in staat om vanuit het PVE (Programma Van Eisen) van de klant details bouwkundig, constructief en esthetisch uit te werken en je levert werktekeningen op die bij de uitvoering te boek staan als compleet, helder en duidelijk. Bij dit alles maak je gebruik van je up to date kennis van de bouw en van een stevige portie bouwkundig inzicht. Je praktijkervaring maakt dat je altijd met oplossingen komt die ook echt uitvoerbaar zijn. Net als in de calculator rol maak je je aannames altijd expliciet, breng je potentiële problemen zorgvuldig in kaart en leg je daarbij een gedegen analytisch vermogen voor de dag.

Als korte-termijn (KT)-planner tenslotte beheers je de Microsoft Project basisvaardigheden. Je bent met je kennis en ervaring ten aanzien van welke bouwvolgordes er wel of juist niet mogelijk zijn en waarom, in staat om - vanuit de input van de projectleider en de technisch tekenaar - de juiste bouwvolgorde te plannen en de correcte match te maken tussen beschikbare resources (mensen en middelen) en beschikbare tijd. Hierbij gebruik je wederom je analytisch vermogen, je inschattingsvermogen en je bouwervaring om de verschillende opties en de daaraan gekoppelde risico’s in kaart te brengen en om in te schatten welke planningsresolutie (marges in de tijd) er wanneer nodig is.

Ben jij die ambitieuze, leergierige en representatieve projectmanager die voldoet aan dit profiel en beschik je over:
  • Diploma HBO bouwkunde of een MBO bouwkunde met enkele jaren relevante werkervaring als projectmanager.
  • Kennis van en ervaring met het tekenprogramma Vectorworks / autocad.
  • Enkele jaren relevante werkervaring bij een (onder)aannemer of architectenbureau;
  • Ervaring in de werkvoorbereiding inclusief het calculeren en tekenen van projecten;
  • Rijbewijs B.

en zoek je een fulltime functie met:
  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao architecten;
  • Bouwpensioen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Opleidingen / cursussen;
  • Werken in een gemotiveerd en enthousiast team.

Stuur dan je CV naar n.dols@q-interim.nl of bel 043-3270345 en vraag naar Nicole Dols, accountmanager techniek & bouw Q-Interim.
Hier kun je ook terecht als je eerst nog aanvullende informatie wenst over Moonen Bouw; haar visie en aanpak en/of over deze specifieke functie.

Wie weet kom jij binnenkort het Moonen Bouw team aanvullen/versterken.

E-mail  n.dols@q-interim.nl
Meer info  www.q-interim.nl