Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63127

Vacature: Hotelreceptionist voor Parkhotel in Valkenburg

VACATURENR lv-63127 (04-04-2018)

HOTELRECEPTIONIST(E)

Parkhotel Valkenburg is een viersterren hotel met 82 kamers, met hierbij behorend Villa Valkenburg met 8 kamers en appartementen Valkenburg met 21 appartementen.

Dankzij een team van gemotiveerde medewerkers is het een groeiend bedrijf met veel ambities. In de functie van hotelreceptionist(e) zit het naar de zin maken van gasten vanzelfsprekend in jouw genen. Een proactieve houding is hierbij essentieel. Nog veel sterker zie je commerciële kansen liggen waar je actief op inspeelt; een toegevoegde service verkopen geeft jou dan ook een kick.
Jij bent een persoon die naast zelfstandig werken, waarbij je veel van jezelf kwijt kunt, ook graag in teamverband functioneert. Vanzelfsprekend binnen de door het hotel aangegeven kaders.

Bij het selecteren hechten wij veel waarde aan aantoonbare ervaring in het werken aan een hotelreceptie. Je laat je niet afschrikken door systemen. Heb je al een keer met Vips gewerkt, dan heb je een streepje voor! Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, je spreekt goed Engels en Frans en Duits is een pre. Flexibele werktijden horen bij deze functie en je voelt je thuis in een omgeving van jonge en gedreven collega’s.

Je taken bestaan uit het in- en uitchecken van gasten, het aannemen en verwerken van reserveringsaanvragen, het bedienen van de telefooncentrale, het verstrekken van informatie aan gasten, administratieve werkzaamheden en het verkopen van alle producten en diensten van het hotel.

Zie jij jezelf terug in dit profiel, dan ontvangen we graag jouw schriftelijke reactie (motivatiebrief en CV) op sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl

E-mail  sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl
Meer info  www.parkhotelvalkenburg.nl