Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63131

Vacature: Parttime Begeleider met Verpleegkundige/Verzorgende achtergrond voor Struikheide in Gennep

VACATURENR lv-63131 (04-04-2018)

Begeleider met Verpleegkundige/Verzorgende achtergrond voor Struikheide 2&4 in Gennep, 180065

28 uur per week


Dichterbij regio Oost
RVE Oost
Werkveld:Gehandicaptenzorg
Soort vacature:Niveau 3; Verzorgende IG (3)
:Niveau 4; Verpleegkundige (4)
:Niveau 5-6; Verpleegkundige (5)
Dienstverband:Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week:28 uur per week


Begeleider EMB met een verpleegkundige achtergrond Struikheide 2 & 4 in Gennep

Met jouw enthousiasme en vakmanschap weet jij de ouder wordende cliënt en de cliënten met meervoudige beperkingen een mooie dag te bezorgen!

Functieomschrijving
Wat ga je doen?
 • Jij biedt warme zorg en werkt belevingsgericht waarbij je het tempo aanpast aan de cliënt.
 • Jij werkt methodisch en met voorbehouden en risicovolle handelingen, zoals o.a. medicatie uitzetten, wondbehandeling, zuurstof en sondevoeding toedienen. Het gebruik van een tillift en toepassen van tiltechnieken komt meerdere malen per dag voor.
 • Jij werkt met zorgschema’s en hebt bij het tot stand komen hiervan een actieve rol.
 • Afhankelijk van de behoefte en mogelijkheden van de cliënt wordt er dagbesteding ingevuld, zowel binnen als buiten de woningen.

Met wie ga je dat doen?
Jij komt te werken in een gevarieerd team van 17 behulpzame collega’s.
In samenspraak met de cliënt, zijn/haar netwerk, collega’s van het team, de arts, gedragsdeskundige en paramedici zorg je ervoor dat hij/zij een goede dag heeft. Het betreft een geschakelde woongroep waar jij, afhankelijk van het dagdeel tussen 07:00 en 22:00, samen met één of twee collega’s verantwoordelijk bent voor de zorg van 14 cliënten.

Waar ga je dat doen?
Binnen Struikheide 2 wonen acht cliënten met een ouderen zorgvraag, denk hierbij ook aan dementie, palliatieve en terminale zorg. De cliënten vragen een individuele benadering aangepast aan de individuele zorgvraag van het moment. Kwaliteit van leven staat voorop. Tevens speelt het werken in de driehoek hierbij een grote rol. Samen met expertisemedewerkers bewegen we steeds opnieuw met de cliënt mee om de optimale zorg te realiseren.
Binnen Struikheide 4 wonen vier cliënten met een complexe zorgvraag. Wij als team zien de psychische en gedragsproblematiek als uitdaging. Daarnaast is er een TOP-kamer aanwezig voor revalidatiezorg van tijdelijke aard. Vanuit deze woning wordt ook begeleiding en zorg geboden aan een zesde cliënt welke semi-zelfstandig woont.
Het werken in de driehoek komt ook hier terug in de werkwijzen.

Wij vragen
Wie ben jij?
 • Je hebt hart voor je cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoefte in concrete oplossingen en handelt daarna.
 • Jij bent flexibel ingesteld waardoor jij kunt inspringen op de wisselende zorgvragen van de cliënt.
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Je bent zelfstandig, maar functioneert ook prima in een team, je werkt graag en goed samen met cliënten, hun verwanten, collega’s en vrijwilligers.
 • Je bent stressbestendig en je kunt adequaat reageren.
 • Observeren en signaleren is een kernkwaliteit van jou. Je bent alert op veranderingen bij een cliënt.

Wat breng je mee?
 • Je hebt naast een positieve instelling een verpleegkundige opleiding niveau 4 of start met de sprint opleiding VP. Eventueel heb jij al een afgeronde opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (ViG)
 • Je bent flexibel in tijd en werkzaamheden.
 • Je bent in staat om kernrolhouder taken op je te nemen (Zelf Organiserend Team).

Dienstverband
Wat neem je mee terug?
 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team. Je bent in balans, kunt genieten en voelt je gezond. Je merkt dat je hierin op de acceptatie en steun van je collega’s en werkgever kunt vertrouwen.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken.
 • Een salaris van minimaal € 1.850,- en maximaal € 2.736,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 40 op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering.
 • Een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd. Het contract is gebaseerd op 28 uur per week.

Werktijden
Het betreft een geschakelde woongroep waar jij, afhankelijk van het dagdeel tussen 07:00 en 22:00, samen met één of twee collega’s verantwoordelijk bent voor de zorg van 14 cliënten.

Salaris
 • Een salaris van minimaal € 1.850,- en maximaal € 2.736,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 40 op basis van een 36-urige werkweek.

Aanvullende informatie
Voor wie werk je?
Waar anderen nog weleens uitgaan van de beperking, is jouw nieuwe werkgever gefocust op wat mensen allemaal wél kunnen. Dat geldt niet alleen voor de cliënt, waarbij ‘Als je het mij vraagt’ (www.alsjehetmijvraagt.nl) een belangrijke rol speelt, maar ook voor jou als medewerker.
Samen met Dichterbij (www.dichterbij.nl) ondersteun je mensen met een verstandelijke (en soms ook lichamelijke of psychische) beperking op het gebied van wonen, werken en welbevinden in het stroomgebied van de Maas (Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland). Onder de naam STEVIG (www.stevig.nl) verleent Dichterbij ook specialistische en forensische zorg.

Dichterbij streeft naar een ongedeelde samenleving waarin mensen met een beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. De specifieke mogelijkheden van de cliënt vormen het vertrekpunt. Dichterbij daagt cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor jou als medewerker. Je krijgt de ruimte om te ondernemen, om initiatief te nemen en om jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan heb jij het Dichterbij-hart en zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Informatie

Solliciteren?
Stuur vóór 24 april 2018 jouw CV en motivatie naar wervingsbureau@dichterbij.nl onder vermelding van vacaturenummer 180065.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sjaak van Deursen (s.vandeursen@dichterbij.nl) en Debby Peters-Broeren (d.peters-broeren@dichterbij.nl).

Voor vragen over de procedure kun je bellen met het Wervingsbureau: 088-7540060.

Organisatie Dichterbij
E-mail Wervingsbureau@dichterbij.nl
Vacaturenummer 180065
Plaatsingsdatum 03/04/2018
Sluitingsdatum 24/04/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  wervingsbureau@dichterbij.nl
Meer info  www.dichterbij.nl