Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63132

Vacature: Doktersassistenten voor ZIO in Maastricht

VACATURENR lv-63132 (04-04-2018)

DOKTERSASSISTENTEN (M/V) VOOR ZIO IN MAASTRICHT

ZIO, Zorg in Ontwikkeling, is een eerstelijns organisatie die huisartsen, fysiotherapeuten en andere eerstelijns zorgverleners in de regio Maastricht & Heuvelland ondersteunt bij hun bedrijfsvoering. ZIO organiseert en contracteert zorg voor chronisch zieken en biedt ondersteuning op het gebied van praktijk/bedrijfsvoering voor aangesloten zorgaanbieders (scholing, personeel, vastgoed, centrale inkoop et cetera).

Gediplomeerde of bijna-gediplomeerde doktersassistenten gezocht voor verschillende huisartsenpraktijken in Maastricht & Heuvelland. (8u-32u)

Als doktersassistente begeleid en instrueer je de patiënt voor, tijdens en na onderzoek of behandeling. Niet alleen doe je voorbereidende en assisterende werkzaamheden bij onderzoek of behandeling, je verricht ook handelingen in opdracht van de behandelaar. Je onderhoudt contact met de behandelaars en zorgverleners over de zorg van de patiënt, ontvangt patiënten en begeleiders, beantwoordt vragen, geeft informatie en plant afspraken met de patiënt. Je beheert het patiëntendossier en zorgt voor het gebruiksklaar maken en onderhouden van ruimten, apparatuur en hulpmiddelen. Je bent representatief en contactueel sterk, flexibel en stressbestendig.

Functie-eisen
  • Diploma doktersassistente (of aankomend diploma);
  • Ervaring in een huisartsenpraktijk (beginnend of meerdere jaren);
  • Triage ervaring;
  • Ervaring met de meest voorkomende medisch-technische handelingen;
  • Ervaring met het werken in een HIS systeem

In de functie van doktersassistente ben je vaak het eerste aanspreekpunt van een praktijk. Het is belangrijk in deze functie om overzicht te bewaren, goed te kunnen plannen & goed te kunnen omgaan met stressvolle en/of onverwachte situaties.

Aanbod
mogelijkheid om ervaring op te doen als doktersassistente met de arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.

Heb je vragen?
Surf dan naar www.zio.nl of neem contact op met Petra Van den Akker 043-3506929. Je sollicitatie met CV kan vóór 23-4-2018 gericht worden aan info@zio.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

E-mail  info@zio.nl
Meer info  www.zio.nl